Mama upozorava na opasni predmet zbog kojeg je izgubila sina

Mama u video uratku na TikToku upozorava na opasni predmet zbog kojeg je izgubila svog sina tako što se ugušio u jaslicama.

Tragedija koju je proživjela jedna majka ponukala ju je da se obrati ljudima preko svog TikTok profila te upozori na opasnost koja prijeti roditeljima male djece.

Naime, sin Danielle Morin Deacon pronađen je mrtav u jaslicama nakon što se ugušio jantarnom ogrlicom koja je namijenjena ublažavanju boli pri izbijanju zubića. Upozorila je pratitelje da izbjegavaju upotrebu tih ogrlica rekavši: “Rado smo je koristili i vjerovali da pomaže, ali onda se naš sin ugušio njome.”

Puno ljudi koristi ovakve ogrlice u pokušaju da ublaže bol izbijanja zubića svojim bebama, a prema pisanju internetske stranice za roditelje What to Expect, toplina tijela bebe može potaknuti oslobađanje male količine ulja iz takvih jantarnih ogrlica.

@danimorin13

Surviving grief 💪🏽 #tragedy #smbc #lossandgrief #griefsurvivor #sobertiktok #onedayatatime #childloss #teething

♬ Survivor – 2WEI & Edda Hayes

Danielle je ogrlicu dobila od svoje bliske prijateljice

Ogrlica bi trebala imati sigurnosnu kopču koja joj omogućuje da se sama otpusti ako se previše zategne, ali ona koju je dobila Danielle imala je umjesto toga kopču na vijak.

Nakon godina tugovanja Danielle je rodila drugu bebu 2019. godine te njen sin Rhett sad ima dvije godine. Danielle je samohrana majka.

Jedna pratiteljica napisala je nakon njenog upozorenja: “Želim da znaš da sam kupila ovu ogrlicu prije nego što se moja kći rodila i tvoje me upozorenje navelo da je nikad ne stavim oko njenog vrata. Hvala ti.”

Druga je napisala: “Razmišljala sam o kupnji ogrlice, ali predomislila sam se. Hvala ti, mama, i tako mi je žao zbog tvog gubitka.”