Hrabra mama uspjela spasiti dva sina nekoliko trenutaka prije eksplozije automobila

Kada se automobil Mellise Grant zapalio tijekom vožnje, imala je samo nekoliko minuta da svoja dva sina odvede na sigurno prije nego što je vozilo eksplodiralo.

Mellisa Grant je putovala cestom u automobilu sa svoja dva sina, Braidanom (3) i Bradleyjem (1), kada su se stvari zakomplicirale.

Uključila je grijanje da se odledi vjetrobran. No, neočekivano, prostor za noge suvozača u automobilu se zapalio dok je vozila. Bio je to znak da stvari nisu u redu.

Mama je odmah krenula u akciju za dobrobit svoje djece

Mellisa je znala da ona i njezini dečki moraju odmah izaći iz auta. Uspjela je odmah izvući Braidana iz njegovog autosjedala i trudila se učiniti isto za Bradleya. I u tom djeliću sekunde donijela je odluku. Herojski, Mellisa je izbacila svog trogodišnjaka iz auta na sigurno i ostala u autu pokušavajući osloboditi Bradleya. Odbila ga je ostaviti, bez obzira na cijenu.

“Umrijet ću pokušavajući spasiti svoju bebu”, rekla je.

VIDI OVO: Hrabra majka utrčala u vatrenu stihiju da bi spasila svoju kćer

Ali Božji anđeli bili su s njom tijekom opasnog događaja. Mellisa je uspjela izvući i Bradleya iz autosjedalice, a ona i njezin jednogodišnjak skočili su iz vozila samo nekoliko trenutaka prije nego što je eksplodiralo.

Tonight my car set on fire with me and my two babies in it.I managed to get Braidan out of his car seat, but I…

Objavljuje Mellisa GrantPetak, 26. studenoga 2021.

Suprug Jaime došao je na mjesto događaja, ali nije znao da su Mellisa i dječaci na sigurnom.

Misleći da je njegova obitelj još uvijek u automobilu, prestravljeni Jaime dojurio je do zapaljenog vozila i razbio vozačevo staklo, ozlijedivši ruku. I veliko je olakšanje bilo otkriti da su mu žena i djeca sigurni.

This was extremely overwhelming,I am so damn paranoid about how I look and sound,And watching it just brought everything back.But I’m doing everything I can. Even though legally ITV cannot share this; a scary amount of people have contacted me saying their corsa caught fire for the exact same reason, there was an investigation years ago into Vauxhall Corsa fires and they refused to recall them all, we have had mechanics contact us saying it’s a common problem for Corsa’s and they should be recalled.I’m trying to shout as loud as I can to Vauxhall to do something before someone dies. I think they have heard me today thanks to the media.We were lucky, we are alive, but I’m scared one day someone else won’t be so lucky.

Objavljuje Mellisa Grant u Srijeda, 1. prosinca 2021.

Cijelo iskustvo je bilo užasno. Na sreću, Jaimeova ruka bila je jedina ozljeda. Hvala Bogu što je sve izveo na dobro!