Mamu šokirala poruka iz vrtića na sinovom trbuhu

Poruku je pokušala ukloniti vlažnim maramicama, ali bezuspješno.

Kad je Heather Chisum pokupila svoje sinove iz dječjeg vrtića, nije ni slutila što će ugledati kad ih dovede doma i podigne Milovu majicu.

Naime, poprilično je pobjesnila kada je ugledala da je odgojiteljica njenom sinu preko trbuha ispisala riječi: “Mama, nemam više pelena, molim te, pročitaj poruku.”

Heather je samohrana majka dvojice dječaka, Fina i Mila.

“Pretpostavljam da su mi jučer ostavili poruku da Milo treba pelene, a ja to nisam vidjela. Umjesto da su me zaustavili i rekli da moj sin treba pelene, oni su se poslužili trikom. Išarali su mu trbuh markerom”, napisala je i kao dokaz priložila fotografije sina.

VIDI OVO: Vrtić odbio upisati djevojčicu (2) zbog izgleda, roditelji u šoku

Poruku je pokušala ukloniti vlažnim maramicama, ali bezuspješno.

UPDATE: For all of these mothers coming after me and saying I’m negligent, I’m human and I missed a report. ONE. For…

Objavljuje Heather ChisumPonedjeljak, 27. siječnja 2020.

“Željela sam ih odvesti na plažu da se igraju, sada ne mogu jer je moj sin išaran. U najgorem slučaju, mogli su napisati samo ‘trebam pelene’. Zašto je tako dugačka poruka ispisana preko trbuha mog sina, nije mi jasno”, dodala je i upitala svoje prijatelje je li njena reakcija pretjerana.

Ljudi su, očekivano, zgroženi ovakvim postupkom odgojitelja, prenosi IndexNjezina objava s Facebooka je podijeljena više od 26 tisuća puta u 20 sati.

IZVOR:Index.hr