Mama se šokirala kada je vidjela poruku iz vrtića na sinovom trbuhu
Foto: Facebook

Poruku je pokušala ukloniti vlažnim maramicama, ali bezuspješno.

Kad je Heather Chisum pokupila svoje sinove iz dječjeg vrtića, nije ni slutila što će ugledati kad ih dovede doma i podigne Milovu majicu.

Naime, poprilično je pobjesnila kada je ugledala da je odgojiteljica njenom sinu preko trbuha ispisala riječi: “Mama, nemam više pelena, molim te, pročitaj poruku.”

Heather je samohrana majka dvojice dječaka, Fina i Mila.

“Pretpostavljam da su mi jučer ostavili poruku da Milo treba pelene, a ja to nisam vidjela. Umjesto da su me zaustavili i rekli da moj sin treba pelene, oni su se poslužili trikom. Išarali su mu trbuh markerom”, napisala je i kao dokaz priložila fotografije sina.

VIDI OVO: Vrtić odbio upisati djevojčicu (2) zbog izgleda, roditelji u šoku

Poruku je pokušala ukloniti vlažnim maramicama, ali bezuspješno.

UPDATE: For all of these mothers coming after me and saying I’m negligent, I’m human and I missed a report. ONE. For…

Gepostet von Heather Chisum am Montag, 27. Januar 2020

“Željela sam ih odvesti na plažu da se igraju, sada ne mogu jer je moj sin išaran. U najgorem slučaju, mogli su napisati samo ‘trebam pelene’. Zašto je tako dugačka poruka ispisana preko trbuha mog sina, nije mi jasno”, dodala je i upitala svoje prijatelje je li njena reakcija pretjerana.

Ljudi su, očekivano, zgroženi ovakvim postupkom odgojitelja, prenosi IndexNjezina objava s Facebooka je podijeljena više od 26 tisuća puta u 20 sati.