Manekenka raskrinkala opasnu sektu: Ovo je prava istina o Iluminatima!

Nathalie Augustina je bila nizozemska manekenka 1980-ih godina. Danas je zatvorena u mentalnoj bolnici, što je klasičan komunistički oblik kažnjavanja disidenata. Njezin zločin je otkrivanje izopačenosti Iluminata u novoj knjizi “Natali – Tamna strana modne industrije: Monarška kontrola uma, ropstvo i seksualno zlostavljanje.“

Nathalie Augustina je bila model pod kontrolom uma MK-Ultra i seksualna ropkinja koja je usluživala političare kao nagradu za njihove usluge superbogatim sotonistima koji kontroliraju svijet.

Njen um je bio podijeljen traumom dok je bila malo dijete, tako da je njene seksualne usluge izvodio drugi “alter.“ Ona ih se nije sjećala, ali je bilo očigledno da ih je pružala.
Dva puta je ostala trudna, a da se nije sjećala odnosa. Ponuđeni su joj milijuni za bebu, ali je ona umjesto toga odlučila pobaciti. Također je imala druge psihičke moći i funkcije u podzemlju tajnih agencija i sotonističke elite.

Izopačenost Iluminata koju je ona otkrila je u skladu sa otkrićima nizozemskog bankara Ronalda Bernarda. Superbogati i plemići pripadaju sotanističkom kultu i angažirani su u pedofiliji, mučenju i ubojstvima djece i beba, i kanibalizmu, na rutinskom nivou.

Policija i vojne obavještajne službe im omogućavaju ove zločine i prikrivaju ih. Uzbunjivači bivaju ubijeni ili zatvoreni u mentalnu bolnicu, što je u Natalienom slučaju Psihijatrijska bolnica Mentrum u Amsterdamu.

U prošlosti je bila zatvorena dva mjeseca u izolacijskog ćeliji od strane “nizozemske kontraobavještajne službe.“ Golu su je vezali za stolicu i ispitivali je o “šiframa“ kojima njena normalna ličnost ne može pristupiti. Zatim su je odveli u Mentrum gdje su je skinuli golu i drogirali je.

U pisanju knjige joj je pomogao Robin de Ruiter, autor knjige “13 sotonističkih krvnih linija: popločavanje puta do pakla.“ Njegov uvod pruža objašnjenje o MK-Ultra ispiranju mozga i tome kako su modne agencije u biti bordeli. Agenti za angažiranje su makroi. Modeli koji se odupiru, nestaju.

Natalie kaže da je većina top modela iz 1980-ih godina trgovala seksom radi slave i bogatstva. Tvrdi da je bila drogirana i silovana od strane glumca Keanu Reevesa.

Pedofil milijarder bi odveo svjetski poznate muškarce na svoje “ostrvo orgija“ gdje bi imali seks sa maloljetnim djevojčicama koje su bile drogirane. “Dnevnik letenja uključuje princa Alberta, Bila Clintona i Donalda Trampa… krajnja svrha: ucjena.“

Natalie je bila prisutna na događajima kojima je prisustvovao David Rockefeller i članovi porodice Rotschild. “Odjednom je nastala neka pometnja… Vrlo stara dama je ušla i svi su pravili mjesta da ona prođe. Izgledala je kao da je stara nekoliko stotina godina… Tjelohranitelji su joj pomogli da hoda pravo. Bila je prekrivena draguljima… Došla je do mene i pomazila mi ruku. “Čast mi je što sam te upoznala. Imaš prelijepu kožu“.“

Očigledno, ljudi koji imaju sve traže onu jednu stvar koju ne mogu imati. Ona se umirovila iz modelinga 1990-ih godina i postala je istraživač i aktivist protiv pedofila. “Otkrila sam da je incest bio ogroman i da su silovatelji djece teško ikada bili kažnjeni u Nizozemskoj… nizozemski sustav je štitio ova čudovišta… gledala sam stvaranje pedofilskog društva.“