Medicinska sestra je posvojila zlostavljanu bebu, a onda otkrila cijelu istinu

Medicinska sestra je posvojila zlostavljanu djevojčicu koja joj je slomila srce, a onda je otkrila cijelu istinu o njoj. 

Jess Hamm je radila kao medicinska sestra na dječjem odjelu u jednoj bolnici na Floridi. Jednog je dana na krevetu ugledala istučeno i naizgled beživotno tijelo djevojčice.

Jesse se prisjetila: „Srce mi je bilo slomljeno. Nisam htjela plakati. Bila je tako beživotna, ali je svejedno držala moj prst.“

Mala Delilah tada je imala samo 14 mjeseci. Kosti su joj bile slomljene, imala je prijelom lubanje i bila je pothranjena. Nije mogla ni sjediti i držati bočicu koliko je bila slaba.

medicinska sestra posvojila zlostavljanu bebu
Snimka zaslona

Bilo je nešto posebno u toj djevojčici

Bilo je nešto posebno u toj djevojčici što je vuklo Jesse za srce. Znala je da ju ne može samo napustiti njezinoj sudbini. Rekla si je „Odvest ću ju kući.“

Jess je nakon toga prošla potrebne procese kako bi usvojila malu Delilah. Tijekom ovog procesa je otkrila nešto nevjerojatno. Delilah je imala sestru blizanku koja je isto tako bila u bolnici.

Snimka zaslona

Jesse je u srcu znala da mora usvojiti obje djevojčice. Ubrzo su Delilah i sestra Caroline bile sigurne sa svojom novom mamom.

Iako je oduvijek htjela biti majka, Jess kaže kako o posvojenju nije razmišljala dok nije upoznala Delilah. Sada si život ne može zamisliti drukčijim.

VIDI OVO: Posvojili su djevojčicu, a onda doznali zastrašujuću istinu

Ova medicinska sestra želi i druge motivirati na posvojenje

Njezine su kćeri zdrave, sretne i uspješno se razvijaju. Pune su života i vole pjevati. „Puno su toga prošle i potpuno su drukčija djeca. Da ste ih upoznali kada sam ih ja upoznala, bili biste zadivljeni“, rekla je Jess.

Blizanke imaju različite osobnosti. Caroline je društvena i voli pomagati i vrlo je zaštitnički nastrojena spram sestre. Dvogodišnja Delilah voli šarmirati i dijeliti poljupce svima. Kada pronađe nešto što ju zabavlja, bavit će se time satima.

Snimka zaslona

Jess sada širi svoju priču u nadi da će i druge motivirati na posvojenje: „Nadam se da će ljudi čuti moju priču i da će im to otvoriti um za mogućnost posvojenja“, izjavila je.

NAJNOVIJE