Migrant odrubio glavu 1-godišnjoj djevojčici, Markelica zabranila medijsko izvještavanje

O ovom incidentu izvijestili smo vas još u travnju, prevođenjem njemačkog izvješća, budući da mediji na engleskom jeziku nisu smatrali da je ovaj incident vrijedan vijesti.

Ali u to vrijeme nitko nije izvijestio o činjenici odrubljivanja glave, a sada su njemačke vlasti očito zabranile potpuno izvještavanje o tom incidentu. Sve kako bi što više Nijemaca držalo u neznanju i samodovoljnim u pogledu koliko je uistinu stvarno razarajuć muslimanski priljev migranata u Njemačkoj.

“Migrant odrubljuje glavu 1-godišnjoj djevojci u Njemačkoj; Merkel zabranjuje medijsko izvještavanje “, Baxter Dmitry, Your Newswire, 6. srpnja 2018.:

Njemačkim medijima je zabranjeno da izvještavaju o muslimanskom migrantu koji je navodno odrubio glavu svojoj 1-godišnjoj kćeri u Hamburgu.

Pro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima da izvještavaju o barbarskom zločinu koji uključuje muslimanskog migranta koji je navodno odrubio glavu svojoj jedno-godišnjoj bebi na platformi željezničke stanice u Hamburgu.

Prema svjedocima, 33-godišnji osumnjičenik, Mourtala Madou, odrubio je glavu jedno-godišnjoj kćeri pred užasnutom gomilom putnika na stanici Jungfernstieg u četvrtak, 12. travnja, a potom je izbo svoju njemačku djevojku, majku djeteta.

Osumnjičeni je navodno ubo dijete odostraga, dok je sjedila u svojim kolicima i potom joj je rasjekao vrat. Zatim je navodno ubo svoju djevojku u prsa prije nego što je pobjegao s mjesta događaja, odbacujući oružje ubojstva u kantu za smeće na željezničkom kolodvoru. Kasnije je uhićen

Žena, majka četvero djece, kasnije je umrla u bolnici zbog ozljeda.

Video snimka je prenesena na internet, koja pokazuje posljedice brutalnog i bezosjećajnog dvostrukog ubojstvo koje je opisano kao “vrlo ciljano” od strane policijskog glasnogovornika Timo Zill i “ubojstvo časti” od strane svjedoka svjedoka. Tijela žrtava mogu se vidjeti na video snimci, ali ne i njihova lica. Čuju se očevici koji govore da je osumnjičenik odrubio glavu djeteta.

Gospel pjevačica iz Gane, koja je snimila snimku na mobitel, može se čuti kako govori: “O, moj Bože. Ovo je nevjerojatno. O moj Bože. Ovo je nevjerojatno. O Isuse, o Isuse. oh Isuse. Odrubili su glavu djeteta. Odrubili su glavu djeteta. O moj Bože. O Isuse.”

Vlada je dopustila njemačkim medijima da puste izvješće o ubojstvu majke, ali pro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima da izvještavaju o odrubljenoj glavi djeteta.

Najveće njemačke novine, Bild, izvješstili su o smrti majke četvoro djece, bez spominjanja detalja o barbarskom ubojstvu djeteta.

Merkelova vlada posljednjih je mjeseci pod velikim pritiskom u vezi s politikom otvorenih granica koja je odgovorna za milijune muslimanskih migranata koji se nalaze u Njemačkoj tijekom posljednje tri godine. Mnogi Nijemci vjeruju da je vlada izdala zabranu zabrane izvještavanja o ovoj priči jer vjeruju da će se javno raspoloženje okrenuti protiv vlade i zastupati konačni čavao u Merkelovom političkom lijesu .

Njemačkim vlastima je također su zapovjeđeno da se suzbiju nezavisne blogere koji su uhvaćeni u dijeljenju osuđujućih snimaka …

Izvor: ziva-rijec.online/jihadwatch.org