Mislila je da će dobiti otkaz, a onda joj je šef počeo davati novac

Žena je mislila da će dobiti otkaz nakon 20 godina rada u dentalnoj ordinaciji, no šef ju je iznenadio kada joj je počeo davati novac.

Sophia Teel je proslavila svoju 20-godišnjicu na poslu i primila velikodušno iznenađenje od svojih poslodavaca – 20.000 dolara!

Sophia Teel je 20 godina radila za ortodonte Mikea Nelsona i Rona Risingera iz Beaumonta u Teksasu, a nedavno su je iznenadili s 1.000 dolara za svaku godinu koju je radila u ordinaciji. Cijeli događaj je zabilježen na videu koji je postao viralan nakon što je podijeljen na internetu.

Ostala je u potpunom šoku

Iznenađenje je ostavilo Sophiju u potpunom šoku. “Razmišljala sam: ‘Dobro, ostalo mi je mjesec dana prije 20 godina. Znam da neću dobiti otkaz'”, ispričala je, objašnjavajući svoje oklijevanje dok je ušla u sobu prije nego što su joj počeli davati novac.

Sophia je radila u Risinger & Nelson Orthodontic Specialists otkad je bila pripravnik u svibnju 2002. “Ovo je savršena pozicija”, rekla je Sophia. “Djeca stavljaju aparatić za zube da bi zavoljela svoj osmijeh, kako bi stekla više samopouzdanja. Obično su na kraju vrlo sretni. Dakle, ovo je zabavan posao.”

Dr. Nelson i dr. Risinger toliko cijene Sophiju da su odlučili učiniti nešto posebno za nju za njezinu 20-godišnju godišnjicu rada. Izjavili su kako im je Sophia veliki razlog zašto se njihovi klijenti osjećaju ugodno kada dođu u ordinaciju.

“Sophia je izvrstan primjer nekoga tko samo donosi radost i sreću u ordinaciju svaki dan”, rekao je dr. Nelson.

Divan način da proslavite 20 godina na poslu

“Sophia nije samo zaposlenica, već je obiteljska prijateljica i vrlo vrijedna osoba koju treba imati uz sebe”, rekao je dr. Risinger. “Vidjela je kako ova mala operacija raste do sadašnej veličine i ona je jedan od razloga zašto smo uspješni.”

Kakav divan način da proslavite 20 godina na poslu!

“Zahvalna sam – bila sam posramljena tog dana – ali sam zahvalna i nevjerojatan je osjećaj biti cijenjen na takav način”, rekla je Sophia. “To je bilo sjajno.”