Mislila je da ima bubrežni kamenac, a onda je rodila bebu

Mislila je da ima bubrežni kamenac, a porod joj je došao kao potpuni šok jer nije znala da je trudna. Prije nego je hitna stigla, rodila je bebu na toaletu. 

Melissa Surgecoff iz Bostona doživjela je nešto vrlo neobično – rodila je bebu! Možda se pitate zašto bi to bilo neobično, pa, Melissa nije znala da je trudna, a bebu je rodila na toaletu kada je mislila da pokušava izbaciti bubrežni kamenac. 

Porod joj je došao kao potpuni šok jer nije znala da je trudna. Sada, kada je sve prošlo, svoje prošle simptome tumači na malo drugačiji način, no u to vrijeme je mislila da je uzrok nešto posve drugo. 

Bogu hvala, Melissa i beba su sasvim zdrave. 

Melissa ima 38 godina te je navikla imati neredovite mjesečnice tako da ju izostanak menstruacije nije naveo da pomisli da je riječ o trudnoći, a višak kilograma pridonijela je lijekovima koje je pila kao i pandemiji. 

„Kada gledam unatrag, da, bilo je jasnih znakova“, rekla je Melissa, „Stopala su mi bila natečena. Ramena i gornji dio tijela su mi bili natečeni te sam dobila dosta kilograma.“ 

Nije ni mislila da je trudna

U normalnim okolnostima bi majka pazila na trudove i znakove porađanja, no Melissa nije ni mislila da je trudna. Kada je došlo vrijeme da rodi, ona je to učinila na toaletu. 

Melissa je prvo mislila da je dobila menstruaciju te da ima jake grčeve koji su se pojačavali s vremenom. Onda je pomislila na bubrežni kamenac. Otišla je do toaleta i zamolila svog zaručnika Donnija da nazove hitnu. 

„Bilo mi je lakše jedino kada sam sjedila na toaletu“, rekla je, „Tako da sam tamo sjedila i nisam mogla biti mirna. Počela sam vrištati, ali sam se trudila biti što tiša jer nisam znala što se događa.“ 

VIDI OVO: 5 znakova koji ukazuju na bubrežni kamenac

Prije nego je hitna stigla, Melissa je rodila na toaletu. 

Nakon što je rodila bila je u šoku. Nije još uvijek bila svjesna da je rodila bebu. 

„Vrištala sam, paničarila, bila sam u šoku, nisam znala što se događa“, prisjetila se Melissa. 

Donnie je brzo izvukao bebu iz toaleta, očistio ju je i provjerio diše li. Kada se uvjerio da je njegov sin dobro, uzeo ga je i držao na sebi kako bi se zagrijao. 

„Gledao sam mu trbuh da vidim diše li, a kada sam vidio da je u redu, panika je prešla u slavlje“, rekao je Donnie, „Držao sam ga blizu srcu kako bi ga zagrijao.“ 

Hitnu je također iznenadila bebu

Kada je hitna pomoć stigla i oni su bili jako iznenađeni bebom jer su mislili da odgovaraju na poziv o bubrežnom kamencu. Prevezli su mamu i bebu u bolnicu gdje su liječnici potvrdili da su oboje zdravi. 

Nakon što se šok smanjio, obitelj je počela slaviti. Melissa je bila presretna što je postala majka. 

Zbog pandemije korona virusa Melissa i Donnie se nisu mogli vjenčati 2020. kako su planirali, a sada će imati i posebnog gosta na slavlju. 

Mnogo je stvari moglo poći po krivu tijekom trudnoće, no Bog je čuvao ovu majku i njezino dijete.