NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMislila je da ima bubrežni kamenac, no u bolnici ju je dočekao...

Mislila je da ima bubrežni kamenac, no u bolnici ju je dočekao šok

Žena je otišla u bolnicu misleći da ima bubrežni kamenac, no u bolnici ju je dočekalo pravo iznenađenje. Ubrzo je rodila trojke.

Svaka žena zna kada je trudna, no to nije bio slučaj Dannette Giltz, ponosne majke trojki za koje uopće nije znala da ih nosi, prenosi Your Tango.

Dannette Giltz i njen suprug Austin u braku su već 12 godina i ponosni su roditelji dvoje djece. Svoju obitelj smatrali su kompletnom, ali sve se to promijenilo 10. kolovoza kada je Dannette rodila trojke, ali priča je malo složenija.

Otišla je u bolnicu misleći da ima bubrežni kamenac

Jedan dan, Dannette se zaputila u bolnicu zbog boli koju je osjetila u želucu. Mislila je da boluje od bubrežnog kamenca jer je od njih bolovala i prije pa je zaključila da je dobro prepoznala simptome. No kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema bubrežni kamenac, već da je u 34. trudnoće trudnoće te da se nalazi – usred porođaja.

VIDI OVO: Trojke stigle na svijet na vrlo poseban datum za roditelje

“Jako je rijetko da su trojke začete prirodnim putem, a još je rjeđe da ste u 34. tjednu trudnoće s njima i to uopće ne znate. Nitko nije mogao vjerovati. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju bubrežnog kamenca, a završila s carskim rezom i trojkama”, ispričala je Dannette.

Rođene trojke su potpuno zdrave

Trojke Blaze, Gypsyi Nikki rodile su se potpuno zdrave te je svaka težila 1,8 kilograma. Ostatak obitelji također je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vijest je najbolje prihvatio njihov 10-godišnji sin, Rony, koji nije mogao biti sretniji zbog novih članova u njihovoj obitelji.

Rony vjeruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje. “Jednu noć vidio sam zvijezdu padalicu pa sam zaželio malog brata za sebe i dvije male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći”, rekao je Rony.

VIDI OVO: 5 načina kako spriječiti nastanak bubrežnih kamenaca

Ali Dannette i Austin najviše su se bojali finacijskih problema koji sigurno dolaze s iznenadnim rođenjem troje djece, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu. Ostali su oduševljeni s količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani.

“Nevjerojatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopće nisu bile očekivane”, rekla je Dannette.