Mislili su da vide bebu koja ”puše balon”, no ultrazvuk je pokazao nešto neočekivano

Na ultrazvuku su primijetili bebu koja „puše balon“. U pitanju je bio izuzetno rijedak oblika koji pogađa jedno od 100.000 novorođenčadi.

Tammy Gonzalez je bila vrlo uzbuđena zbog bebe koju je uskoro trebala dobiti.

Međutim, na redovnom ultrazvučnom pregledu, liječnici su se zabrinuli i savjetovali majci abortus, no to za nju nije bila mogućnost.

Na ultrazvuku su primijetili bebu koja „puše balon“. Napravljene su sve neophodne analize i ubrzo je dijagnosticiran oralni teratom, izuzetno rijedak oblik tumora, koji pogađa jedno od 100.000 novorođenčadi.

Foto: Jackson Memorial Hospital/University of Miami

VIDI OVO: Dok je gledala sliku s ultrazvuka, uočila je da netko ljubi njenu bebu

Jedina opcija za liječnike je bio abortus jer su bili sigurni da se dijete neće roditi živo. Međutim, Tammy nije htjela odustati od svoje kćerke.

Kada su uvidjeli da je ona ne želi abortirati, ponudili su mogućnost obavljanja tzv. „endoskopske operacije“ koja nikada dosada nije izvođena. Uklanjanje tumora bilo bi izvedeno laserom, bez otvaranja trbuha.

Njezina upornost bila je toliko jaka, a profesionalnost liječnika koji su prvi put izveli ovakvu operaciju, na kraju se isplatila. Djevojčica je preživjela i dan danas se ne odvaja od svoje mame.

NAJNOVIJE!