Miss svijeta šokirala zagovornike abortusa i predbračnog seksa

Mnogi su zgroženi izjavama Miss svijeta, Megan Young, kada je izjavila kako se protivi abortusu, predbračnom seksu i razvodu braka.

Kada su aktualnoj Miss svijeta postavili pitanje kako tako prekrasna žena kao ona može reći “ne” predbračnom seksu, odgovorila im je u tri riječi: “Jednostavno kažeš NE”, prenosi Kršćanstvo danas.

Njezino je uvjerenje da je intimni odnos muškarca i žene stvoren za svetost braka; te da ako netko vrši pritisak na tebe i tjera te na to, jednostavno trebaš izaći iz te bolesne i sebične veze, jer ta osoba ne cijeni tebe, niti smatra vrijednim vaš odnos.

Kada su postavili pitanje o abortusu, jasno je izjavila da je za život.

Iako je Miss svijeta bila svjesna da će svojim odgovorima razljutiti neke ljude, ona je i dalje, neustrašivo, odgovarala na postavljena pitanja, jer njezin cilj nije bio ugoditi ljudima, nego da ostane čvrsta u svojim vlastitim uvjerenjima.

Baš kao i Miss Megan, nije neuobičajeno da slavni odgađaju intimnost za brak, oni žive svoja uvjerenja zbog čega su često na udaru javnosti. Neki od njih su: Tim Tebow, Russell i Ciara Wilson, te mnogi drugi kršćani.

Živjeti kršćanski život u ovom svijetu koji vuče u grijeh, grijeh koji rađa smrću, često izgleda komplicirano, ali zapravo je jednostavno kao reći “Ne.”

Sve mi je slobodno, ali nije sve na korist; sve mi je slobodno, ali neću da me što zarobi. Bježite od bludnosti! Svaki grijeh, koji učini čovjek, izvan je tijela; a koji čini blud, griješi protiv tijela svojega. (1. Korinćanima 6,12.18).

NAJNOVIJE!