NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladenci na vjenčanju doživjeli nadnaravni fenomen s dugama: Događaj je opčinio sve...

Mladenci na vjenčanju doživjeli nadnaravni fenomen s dugama: Događaj je opčinio sve prisutne!

Mladenci su na dan vjenčanja doživjeli nadnaravni fenomen s dugama za koji vjeruju da je znak od Boga. Događaj je opčinio njih i sve prisutne!

Mladenka koja je izgubila oca zbog samoubojstva s 13 godina zamolila je Boga – Oca Nebeskog da je otprati do oltara na dan vjenčanja. A Bog je učinio nešto najljepše i nadnaravno!

Jonathan i Jilliana doživjeli su nadnaravno iskustvo na dan svog vjenčanja u kolovozu 2015. zbog onoga što je Bog učinio. Par je snažno svjedočanstvo podijelio na YouTubeu.

Dva tjedna prije dana vjenčanja, Jilliana je tugovala što je tata ne može otpratiti do oltara. Navodno joj je otac umro od samoubojstva, što joj je duboko slomilo srce. Ali usred svega toga, Bog ju je podsjetio da je On njezin “Jedan Istinski Otac”.

Tog teškog dana, u jednom od Jullianinih mirnih trenutaka s Gospodinom, zavapila mu je: “Bože, ako Ti nisi na našem vjenčanju, ne želim to.”

U sljedeća dva tjedna sklopila je dogovor s Bogom da će biti voljna sve zaustaviti ako Njegov blagoslov i zaštita ne budu prisutni na vjenčanju. Jer iznad svega, Julliana je željela da Bog bude središte njezina odnosa s Jonathanom.

Mladenci fenomen s dugama

Nadnaravni fenomen na dan vjenčanja

Ali dok je Julliana izlijevala svoje srce Bogu, Božja svetost počela je ispunjavati Jonathanov auto. Osjetio je neodoljivu Božju prisutnost da se više nije mogao pomaknuti.

“Ovo se dogodilo samo tri puta u cijelom mom životu kada sam počeo vidjeti nešto vlasitim očima”, prisjetio se Jonathan.

Mladoženja je “vidio duge kako se stvaraju posvuda”. Svojoj je mladenki odmah ispričao viđenje koje mu je Bog dao. I od tada, gdje god da ode, “bile su duge”. Štoviše, na dan njihovog vjenčanja dogodio se nadnaravni fenomen.

Duga koja je okruživala sunce pojavila se točno u jedan poslijepodne na dan kada su se Julliana i Jonathan vjenčali. Pogled je opčinio sve prisutne na vjenčanju.

Bog je čuo Jullianin vapaj i pojavio se njezin Nebeski Otac kako bi je otpratio do oltara.

Pogledajte stvarni snimljeni scenarij u videu ispod.