Mladenci su uživali u svadbi, a onda se odjednom čuo glas koji je tražio pomoć

Mladenci su uživali veseleći se na svadbi, no nešto je poremetilo njihovu zabavu. Odjednom se čuo glas koji je tražio pomoć!

Za bilo koji par, vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u njihovom životu. U jednom danu oni stanu pred Boga, obitelj i prijatelje kojima potvrde da se zaista vole i da žele da provedu ostatak života jedno sa drugim.

Svi se parovi nadaju da će dan njihovog vjenčanja biti pun slavlja. Vrlo često oni provedu veliku količinu sati i ulože dosta novca kako bi sve bilo perfektno na taj dan. Nažalost, neke stvari moraju krenuti loše, ali brzo razmišljanje i reagiranje to može spasiti u sekundi.

Zamislite da uživate u svom savršenom vjenčanju. Cijeli obred se završio bez ikakvih problema.

Cvijeće je bilo predivno, zavjeti su bili romantični, a večera za sve prisutne je divna. Tada se odjednom čuje glas kako netko traži pomoć.

Srećom za Codya i Kelly Campbell, kada je netko tražio pomoć, Cody je bio prva osoba da reagira.

Jedan od gostiju se počeo gušiti od komadića hrane, a Cody je odmah reagirao i spasio čovjekov život. Cody je inače po zanimanju vatrogasac, a ranije je jedan od gostiju rekao kako će njega prvoga zvati ako mu ikada bude trebala pomoć vatrogasca.

NAJNOVIJE!