Mladenka je izgovarala zavjete, a mladoženja je zaplakao zbog načina na koji je to učinila

Ova prekrasna mladenka je na vjenčanju izgovarala zavjete, a mladoženja je zaplakao zbog veličanstvenog načina na koji je to učinila. 

Promišljena mladenka je znakovnim jezikom pokazala zavjete svome mladoženji jer su njegovi roditelji gluhi, a ta lijepa gesta ostavila je mladoženju u suzama.

Ne udaješ se samo za onog koga tvoja duša voli. Udaješ se također i u novu obitelj. Jedna je mladenka shvatila dubinu ovih riječi i učinila nešto nevjerojatno na dan svog vjenčanja!

Kelsey je 2018. upoznala ljubav svog života, Michaela Kulicka. Tijekom godina kako su njihovo prijateljstvo i ljubav rasli, saznala je da su Michaela odgajali gluhi roditelji. Još kao mali naučio je komunicirati s roditeljima putem znakovnog jezika.

Kesley je bila presretna kada ju je Michael zaprosio. Kad su počeli planirati svoje vjenčanje, Kelsey je htjela pokazati koliko cijeni Michaelove roditelje. Spomenula mu je da želi naučiti kako komunicirati vjenčanje zavjete putem znakovnog jezika. Ipak, u isto vrijeme, željela je da Michael to doživi kao iznenađenje.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i poruka mladencima

Učinila je to iz poštovanja prema mladoženjinim gluhim roditeljima

Htjela sam to učiniti iz poštovanja prema njima i pokazati im svima da ih volim, rekla je.

Naravno, kako su se približavali danu njihova vjenčanja, Michael je zaboravio na njihov razgovor.

No, Kesley je naučila kako znakovnim jezikom pokazati zavjete bez njegove pomoći. Umjesto toga, obratila se Michaellovoj teti za pomoć i upute.

Njegova teta pomogla je mladenki da nauči zavjete koje je vježbala što je više moguće jer je željela da sve bude savršeno.

U trenucima kada je vježbala kako prenijeti svoje zavjete, također je shvatila da želi moći komunicirati s Michaelovim roditeljima i da njihova buduća djeca također nauče kako to učiniti. Kako nevjerojatno, puno ljubavi i poštovanja! Tada je shvatila koliko je važno naučiti govoriti na način da se njezina buduća obitelj osjeća voljeno i dobrodošlo.

VIDI OVO: Kratki citati o ljubavi: 70 ljubavnih citata za nju i za njega

Divljenje i strahopoštovanje

Bilo je to iznenađenje za njezinog mladoženju, kao i za njezinu novu obitelj, a izraz na Michaelovom licu kada je Kesley počela izgovarati zavjete bio je izraz pun ljubavi, divljenja i nevjerojatnog strahopoštovanja prema njegovoj nevjesti.

“Naravno, zaboravio je, pa je bilo iznenađenje!” rekla je Kesley. Dan vjenčanja je otkrio koliko je Kesley promišljena i puna ljubavi. Ne samo da su Michaelovi roditelji osjetili njezinu ljubav, već su shvatili da gradi nešto predivno u godinama koje dolaze.

Kako predivan način da pokažete koliko poštujete i volite svog muža i novu obitelj!