NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladenka je rekla svome ocu da se okrene i pogleda, a on...

Mladenka je rekla svome ocu da se okrene i pogleda, a on je briznuo u plač

Mladenka je na svojoj svadbi poručila ocu da se okrene i pogleda, a on je počeo plakati kada je vidio iznenađenje koje mu je pripremila.

Vjenčanje je uvijek dirljivo i za mladence i za njihove roditelje. Ne samo da otac svoje dijete predaje drugoj osobi, nego se mora pozdraviti sa svojom djevojčicom i prihvatiti ju kao ženu.

To je važan trenutak kojem se mnogi očevi raduju i iščekuju.

Taj je osjećaj ponosa pratio i oca Julije Finkel nakon što se zaručila. No on nije imao pojma koje mu je iznenađenje ona pripremila na njihovom zajedničkom plesu.

Snimka zaslona: YouTube

Na žalost, oba su njena roditelja rođena gluha zbog epidemije boginja koja je izbila 1960-ih. Julie kaže kako je zbog gluhih roditelja njihov život u kući bio nešto drukčiji: „Mislim da sam prvo počela koristiti znakove, a da sam onda progovorila. Kada mi je riječ na vrhu jezika, znam točno što želim reći znakovnim jezikom. Ponekad i sanjam u znakovnom jeziku.“

VIDI OVO: Pjesme za prvi ples 2022.: Najljepše domaće i strane pjesme na jednom mjestu

Kada se zaručila za Roberta, ljubav svog života, znala je da svojim roditeljima mora prirediti nešto posebno. Odabrala je pjesmu „My Wish“ autora Rascal Flattsa za ples mlade i oca, i uz pjesmu je sastavila nevjerojatan video u kojem je ‘pjevala’ znakovnim jezikom.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je došlo vrijeme za ples, Julie je uzela ruku svog oca i otišli su do podija. Čim se na projektoru pojavilo njezino lice, otac se ozario.

Što se to ovdje događa? Sigurno je pomislio.

Tada je shvatio da njegova kći putem znakovnog jezika pjeva stihove pjesme. Htjela mu je pokazati koliko joj je bitan, pogotovo na taj sudbonosni datum, a njezina je originalna ideja najbolji mogući način. Otac je sigurno osjetio koliko ga kći voli.

Ona je njegova voljena kći i to se nikada neće promijeniti!

Snimka zaslona: YouTube

Na kraju pjesme otac je bio u suzama, a njegova joj je reakcija bila potvrda da je dobro postupila.

Julie se prisjetila: „Izgledao je potpuno iznenađeno. Smijao se širokim osmjehom i gledao me u čudu. Na kraju pjesme nije mogao izdržati i plakao je.“

Iako nijedna kći ne želi rasplakati svog oca, Julie je svom tati dala pravi razlog za suze. Očito je da se jako vole!