Mladenka rođena bez nogu hodala je do oltara na dan svog vjenčanja

Mladenka rođena bez nogu je bez ičije pomoći hodala do oltara na dan svog vjenčanja. Snimku vjenčanja ovog para podijelila je njihova prijateljica.

Dan vjenčanja drugačiji je za svaku mladenku i svaka mladenka ima drugačije želje i ciljeve. Za Rosie Babor s Filipina je bilo jasno što želi na dan svog vjenčanja. 

Kada je stigla u crkvu Santo Niño Parish 5.10. kako bi se udala za svog zaručnika, Maria Pereza, ona je potpuno sama hodala do oltara. Ne čini se tako neobično, zar ne? 

Mladenka bez nogu

No, Rosie je rođena bez nogu, a taj je pothvat hodanja do oltara napravila bez ičije pomoći. 

Rosie većinom koristi kolica kako bi se kretala, no za vjenčanje je odlučila sama hodati do oltara. 

VIDI OVO: Ovaj par se vjenčao unatoč ruganjima i osudama od strane drugih ljudi

„Željela sam da sve bude savršeno za moje vjenčanje tako da sam znala da moram hodati do oltara“, rekla je Babor, „Dan je bio tako poseban zbog toga, jer sam pokorila tu poteškoću“. 

Mladenka bez nogu hoda prema oltaru

Pandemija je promijenila njihove prvotne planove za vjenčanje, a snimku vjenčanja ovog para podijelila je njihova prijateljica koja je rekla da je Rosie ispunila „san svake djevojke“ tako što je sama došla do oltara. 

Dodala je „Sretni smo što se vjenčanje napokon moglo održati. Morali su otkazati planove nekoliko puta zbog pandemije. Njihova je priča prava inspiracija te sam jako sretna što su se našli. Oni su dokazali da ljubav ne poznaje granice kada su se vjenčali“. 

Čestitamo sretnom paru na njihovom vjenčanju i neka ih Bog blagoslovi ljubavlju i srećom. 

This Is it 👰👰👰#RosieAndMarioWeddingDay

Objavljuje Arvin Polinar Sumagang u Ponedjeljak, 5. listopada 2020.