Mladenka se pojavila na vratima i zapjevala pjesmu

Lijepa mladenka se pojavila na crkvenim vratima te je zapjevala pjesmu koja je bila posebno iznenađenje za njezinog mladoženju.

Toliko je nezaboravnih trenutaka u životu, a vjenčanja su definitivno jedan od njih. Ovaj video počinje s prikazima cvijeća, svijeća i crkvenih prolaza dok se obred vjenčanja sprema. Sve je tako lijepo napravljeno.

Dok tiho svira glazba, vidimo procesiju dok obitelj i prijatelji prilaze u iščekivanju mladenke, kao i dragocjene cvjećarice te nositelji prstena.

Naposljetku, mali dječak donosi znak na kojem piše “Evo dolazi mladenka” dok se glazba stišava.

Mladenka pjeva

Mladenka je stala i zapjevala

Kada su se vrata otvorila i mladenka se pojavila, stala je i zapjevala pjesmu “I Choose You” {Odabrala sam te} od glazbenice Ryann Darling. Ona gleda ravno u svog mladoženju i pjeva mu od srca pred svima.

To je jedinstven doživljaj za gledati. Dok ona počinje hodati na drugoj strofi gosti ustaju. Gotovo kao da pjeva svoje zavjete svom mužu. Prijatelji i obitelj uzbuđeno snimaju njezin nastup.

Zatim se na snimci susreće s ocem i zgrabi ga za ruku koji ju je odveo njezinom izabraniku. Zajedno su hodali do oltara.

Ova snimka nas podsjeća na pravu ljubav koju dvoje ljudi može imati u ovom životu. Ljudska ljubav samo je nesavršeni model Kristove savršene ljubavi prema nama. On je neumoljiv i stalno žudi za našim srcima. To nas danas i svaki dan podsjeća da nas Isus doista voli.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare