Mladenka se rasplakala kada je čula poznati glas preko zvučnika
Snimka zaslona

Mladenka se rasplakala kada je čula glas svog pokojnog djeda preko zvučnika koji im je na obredu vjenčanja rekao da pognu glave u molitvi.

Vjenčanje je dan kada obitelj, prijatelji i voljene osobe zajedno slave brak mladenke i mladoženje. No Brittany Yost je nedostajao dio srca na dan vjenčanja.

Nije imala pojma da njezin mladoženja, Jordon, ima posebno iznenađenje koje će joj ublažiti bol i staviti joj osmijeh na lice.

Snimka zaslona

Brittany i njezin djed, Ronald Atkins, su bili jako bliski dok on nije preminuo sa 89 godina. Djed Ronald je naučio Brittany sve što je znao o životu, ljubavi i vrijednosti rada.

U dirljivom intervjuu, Brittany je objasnila koliko je njezin djed bio divan prema njoj i prema svakom kome je trebalo ljubavi.

„Odrasla sam na farmi tako da me on mnogo toga naučio. Uvijek je vrijedno radio i bio je vrlo odlučan. Bio je jedna od najdivnijih osoba koje ste ikada mogli sresti. Učinio bi bilo što za bilo koga.“

Budući da je imao dozvolu za obavljanje obreda vjenčanja, djed Ronald je obećao Brittany da će ju on vjenčati u budućnosti. Na žalost, djed je preminuo prije nego su se Brittany i Jordon zaručili.

Brittany je rekla da ju je tuga potpuno preplavila kada su ona i Jordon počeli razgovarati o izboru osobe koja bi ih vjenčala.

„Dio mene je bio ljut jer sud drugi ljudi koje je vjenčao imali tu privilegiju, a ja to ne mogu imati. Prije nego sam bila zaručena uvijek bismo razgovarali o tome da će me on vjenčati. Uvijek mi je govorio da bi mu to bila velika čast.“

Nakon što su tjednima raspravljali i tražili osobu koja bi bila prava za tu ulogu, budući da djeda više nije bilo, Brittany je ostavila tu odluku Jordonu. Nije se mogla nositi s time.

Tada je Jordon dobio ideju. Djed Ronald je vjenčao Brittanynu sestru godinu dana ranije te su njegove riječi bile zauvijek zabilježene na snimci vjenčanja.

Snimka zaslona

Uz vrlo pažljive prepravke, Jordon je uspio složiti novu snimku djedovih riječi koja je bila savršena za njihovo vjenčanje. Jordon i Brittanyna sestra su tajili tu informaciju do zadnjeg dana – a kada je preko zvučnika odjednom počeo govoriti glas djeda Ronalda, Brittany je bila u šoku.

VIDI OVO: Pjesme za prvi ples 2021.: Najljepše domaće i strane pjesme na jednom mjestu

Od prve sekunde snimke je znala tko će ju vjenčati, objasnio je Jordon.

„Sekundu nakon što je počela snimka, ona je znala tko će ju vjenčati. Nisam znao kako će reagirati, ali bilo je zaista savršeno.“

Brittanyn se šok pretvorio u suze dok je djed nastavio govoriti.

Na svu sreću, njihov talentirani fotograf je bio tamo kako bi snimio svaku sekundu te predivne ceremonije. Brittany je otkrila da je to bilo najljepše iznenađenje koje je ikada dobila:

„Bio je to najbolji osjećaj jer je to bilo sve što sam ikada željela. Bila sam ispunjena radošću i srećom, no ujedno me je i srce boljelo jer moj djed nije zapravo bio tamo.“

Iako djed Ronald nije bio tamo osobno, bio je s njima u duhu te je ispunio Brittanyno srce.