Mladenka (23) se udala za ljubav svog života – na vjenčanju su svi plakali

Do oltara nije mogla hodati. Nije imala snage pa su je vozili u kolicima.

23-godišnja mladenka se udala za ljubav svog života iako je svjesna da joj je ostalo još nekoliko tjedana života. Mladenci i uzvanici su plakali na vjenčanju. 

Stotine ljudi donirali su novac i pomagali u brzoj organizaciji vjenčanja jer je Ashleigh Simrajh (23) iz Australije saznala da joj je ostalo još svega nekoliko tjedana života. Umire od raka, bolest je u terminalnoj fazi i proširila se cijelim tijelom, a tek je počela živjeti.

Do oltara nije mogla hodati, nije imala snage pa su je vozili u kolicima.

Udala se za ljubav svog života

Udala se za ljubav svojeg života Jasona Halea koji se nije mogao suzdržati da ne zaplače dok su razmjenjivali zavjete. Plakali su i okupljeni uzvanici.

Bilo je vrlo tužno promatrati tako mladi život koji nestaje i shrvanog Jasona koji zna da svoju najdražu neće još dugo imati pokraj sebe.

– Jako sam ponosan na tebe i presretan sam što ću te imati priliku zvati svojom suprugom – rekao joj je pa ponovno zaplakao.

A 23-year-old marries the love of her life after finding out she has terminal cancer

A 23-year-old Gold Coast woman has married the love of her life on Saturday after being told she had just days to live. Hundreds of people donated time and money to help Ashleigh walk down the aisle. www.7NEWS.com.au#7NEWS

Objavljuje 7NEWS Wide Bay u Utorak, 8. rujna 2020.

Imala je kvržicu na nozi za koju su mislili da je bezopasna

Do ovog tužnog završetka ne bi došlo, kažu, da liječnici nisu djevojci postavili krivu dijagnozu 2018. godine. Imala je kvržicu na nozi za koju su je uvjeravali da je bezazlena. No, bila je daleko od bezazlene, u njoj je bujao tumor.

VIDI OVO: Mladić oženio djevojku (31) oboljelu od karcinoma, umrla je sljedećeg dana

Godinu dana kasnije saznala je da boluje od agresivnog oblika melanoma koji se proširio njezinim tijelom. Prošlog mjeseca su joj rekli kako spasa nema, da joj je preostalo svega nekoliko tjedana života, prenose 24sata.

Mladenka se udala za ljubav svog života iako zna da umire
Foto: Facebook

Rak joj se proširio po cijelom tijelu

– Ona sada ima rak pluća, rak jetre, rak u prsima i svega nekoliko dana života. Vjerovala je liječnicima te 2018. godine i nastavila je sa životom kao da je sve u redu. Da su tada postavili pravu dijagnozu, ona ne bi bila tu gdje je danas – rekao je njezin otac Tony Simmo koji smatra da liječnici za ovaj propust moraju odgovarati.

Kaže kako se njegova kći ne želi vratiti u bolnicu i tamo čekati posljednji izdisaj, već će biti kod kuće.

Ashleigh Simrajh just 23 years old and who very sadly now has been told she may have just days to live 😢 because of…

Objavljuje The Melanoma ManNedjelja, 6. rujna 2020.

– Želimo da zadnje dane bude okružena ljudima koje voli. Naša Ashleigh je borac i bori se da ostane što je moguće dulje sa nama – dodao je.

Mediji su pisali o njihovom vjenčanju, a čitatelji su plakali shrvani tom pretužnom pričom.