NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladenkin mladi brat (9) je održao govor na vjenčanju, a njegove riječi...

Mladenkin mladi brat (9) je održao govor na vjenčanju, a njegove riječi su rasplakale gotovo sve uzvanike

Mladenkin brat koji ima samo devet godina održao je dirljivi govor na vjenčanju kojim je ganuo gotovo sve uzvanike. Ne želite propustiti ove dragocjene i dirljive trenutke, pogotovo kada znamo da postoji lekcija koja stoji iza te dirljive zdravice.

Kada je Gus saznao da se njegova sestra zaručila, rekao je da su njegovi osjećaji komplicirani. Bio je zabrinut i sada se njegova omiljena, velika sestra Catie Hudson udaje, što znači da neće provoditi toliko vremena s njime.

„Bio sam zabrinut, jer više neće provoditi toliko vrijeme sa mnom kao prije“, rekao je. „To je bilo stresno za mene, jer je nisam želio izgubiti“, rekao je Gus.

Premda postoji više od dva desetljeća razlike u godinama između njih dvoje, vrlo su bliski. On voli provoditi vrijeme s njom i njih dvoje su povezani vrlo dubokom vezom. Tako je bilo sve do vjenčanja. Sve je išlo po planu, do zdravice. Tada je Gus, devetogodišnji brat mladenke, izrekao govor, izravno iz srca.

Dječakove su usne zadrhtale, a oči ispunile suzama

Njegove su usne zadrhtale i njegove su se oči ispunile suzama dok je uzeo mikrofon i počeo izgovarati riječi, koje su bile upućene njegovoj sestri i njezinom suprugu.

„Drago mi je zbog toga što se vjenčate danas. Znam da izgledam malo tužno, ali ovo su suze radosnice. Catie, volim te puno i drago mi je što si mi podarila šurjaka“, rekao je Gus.

Catie je bila u velikom šoku. Nije mogla vjerovati da je Gus izrekao ove nevjerojatno slatke riječi. Kasnije, nakon što su Gusa pitali zbog čega je rekao to što je rekao kao zdravicu, rekao je kako ne smijemo dopustiti da nas strah odvoji od naše obitelji. Rekao je: „Nemojte dopustiti da vas to razdvoji, jer duboko unutra vi volite njih i oni vole vas“.

Ovo je svakako odličan savjet. Neka Catie i Gus nastave biti najbolji prijatelji, osim što su brat i sestra. Ako mene pitate, Catie je jako blagoslovljena time što ima tako slatkog i mudrog, malog brata.