NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladenkin otac umro je prije vjenčanja, a iznenađenje koje joj je brat...

Mladenkin otac umro je prije vjenčanja, a iznenađenje koje joj je brat priredio nikada neće zaboraviti

Mladenkin otac umro je je neposredno prije vjenčanja. Brat se dosjetio nečega te je priredio iznenađenje sestri na dan vjenčanja. 

Neposredno prije nego što se Andrea trebala udati za ljubav svog života, zadesila ju je tragedija. Njezin otac Marko je iznenada umro od raka prije nego što je uspio dovesti svoju kćer do oltara.

Cijela obitelj je utrnula od bola zbog svog voljenog supruga i oca.

Posebno je bolno bilo za Andreu, koja je najviše htjela da je otprati do oltara na njezinom vjenčanju. Ali, bez obzira na duboku tugu, ljubav je pronašla način da ovom vjenčanju podari sretan kraj.

Kada je konačno došao veliki dan, Andrea je bila tužna jer njezin otac neće biti na vjenčanju. Oduvijek je maštala da će s njim otplesati prvi ples.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i stihova za sklapanje braka

Snimka zaslona: YouTube

Mnoge žene mogu razumjeti ovu vezu između oca i kćeri

Mnoge žene mogu razumjeti ovu posebnu vezu između oca i kćeri. Međutim, čak i među braćom i sestrama postoji takva veza, a kako se ispostavilo, imala je brata Andrewa koji je planirao veliko iznenađenje na Andreu.

Nakon obreda u crkvi, on je uzeo mikrofon u ruku i napravio najavu. Svi u su bili tihi i uzbuđeni zbog onoga što slijedi – posebno Andrei.

Andrew je pripremio pjesmu u čast svog oca koji je trebao biti tu s njima. Andrew i njegova druga braća, kao i bliski rođaci, izlazila su na plesni podij da sa sestrom plešu prvi ples umjesto njenog oca.

Andrea će sigurno pamtiti ovo vjenčanje do kraja života. Izgubila je svog oca tragično neposredno pred svoj najsretniji dan – ali je ljubav pobijedila i imala je prelijepo vjenčanje zahvaljujući obitelji koja će uvijek biti tu za nju …

VIDI OVO: Čestitke za godišnjicu braka: 50 najljepših želja i poruka za voljene

Uvjerite se i sami u ovom dirljivom videu: