Mladenkin otac je zaustavio vjenčanje, a onda otkrio nevjerojatan razlog

Na jednoj divnoj snimci, mladenkin otac zaustavio je vjenčanje da pozove njezinog poočima da mu pomogne odvesti kćer do oltara. Zaista dirljivo! 

Mladenkino ime je Kelsey Griffith te je sretna što ima dva predivna oca: biološkog oca i poočima. Tijekom ceremonije vjenčanja, njezin tata počeo je hodati s njom do oltara, a tada je učinio nešto što je sve dirnulo. 

„Moj je tata iznenadio mog poočima tako što ga je uključio u naš hod do oltara“, napisala je Kelsey u opisu snimke koju je podijelila na Tik-Toku. Mnogi ljudi su izrazili svoje osjećaje nakon što su pogledali tu snimku. 

„Ovo se događaja kada roditelj potpuno nesebično voli svoje dijete“, napisala je jedna osoba. 

„Ako ovo nije lekcija svim rastavljenim i dodatnim roditeljima, onda ne znam što je. Čestitke svima. To je prava pouka“, napisala je druga osoba. 

VIDI OVO: Mladenkin otac umro je prije vjenčanja, a iznenađenje koje joj je brat priredio nikada neće zaboraviti

Na snimci je otac pružio ruku prema poočimu te ga je povukao prema prolazu. Tada su obojica uzela mladenku za ruke i vodili ju zajedno do oltara. Bio je to zaista dirljiv trenutak! 

Na početku snimke svira pjesma „Here Comes The Bride“, ali se mijenja u pjesmu „Dancing Queen“ od ABBA-e kada je mladenka došla na pola puta do oltara. 

Možete osjetiti ljubav u tom trenutku. Čestitke mladenki i mladoženji te obitelji koja je s njima dijelila taj dan pun ljubavi.