Ovaj mladić je objavio fotografije prije i nakon odvikavanja od konzumacije droge. Sada je čist 745 dana. Njegova promjena je uistinu nevjerojatna.

Nije tajna da droga iznimno negativno utječe na život osobe, a i na zdravlje – mentalno i fizičko. 

Ovisnost o drogama iznimno je opasna i strašna te je vrlo teško odviknuti se – no ipak je moguće, a rezultati su zaista nevjerojatni. 

Izbacivanje svih tih otrova i loših kemikalija iz tijela može dovesti do potpune promjene izgleda neke osobe, ali i do promjene mentalnog stanja i životnog stila.

Fotografije odvikavanja od droge
Foto: Twitter

Mnogi bivši ovisnici često posjećuju centre za odvikavanje kako bi osigurali da im se ovisnost ne bi vratila, iako postoji mnogo bivših ovisnika koji i sami to uspijevaju. 

Foto: Instagram

Jedna od tih osoba je i Travis koji je nedavno podijelio svoju tešku priču o borbi s ovisnošću, ali i nevjerojatne fotografije svog stanja za vrijeme i poslije ovisnosti. 

VIDI OVO: Matija (39): Završio sam u kolicima, a droga i alkohol su me koštali mladosti

Fotografije su izazvale brojne komentare ohrabrenja, a tada se u komentarima javio i sam Travis koji je podijelio svoju tešku prošlost, ali i svijetlu sadašnjost. 

„Najteža stvar koju sam ikada učinio. Ostao sam na odvikavanju godinu i pol jer si nisam mogao vjerovati“, napisao je. 

https://www.instagram.com/p/BocDg3cFxgX/

No, njegove riječi nisu rekle toliko koliko fotografije koje je objavio. Čist je 745 dana, a njegova promjena zaista je nevjerojatna. 

Povratak na zdrav životni stil ne uključuje samo odvikavanje od droge, nego i balansiranu prehranu te oblik svakodnevne vježbe. Sigurno nije bilo lako, no nakon dvije godine, Travis se ponovno osjeća kao on. Ujedno je inspirirao mnoge druge ljude da podijele svoje priče o ovisnosti i odvikavanju. 

https://www.instagram.com/p/B-M9sAKjMY2/?utm_source=ig_embed

Jedan od tih korisnika je napisao: „Ovo me podsjeća na mog ujaka. On je koristio neke teške stvari nakon što je odustao od srednje škole. Jednu večer je vidio prijatelja kako se predozirao te je zbog toga potražio pomoć. Nakon 20 godina je postao inženjer zrakoplovstva i ima divnu obitelj“. 

https://www.instagram.com/p/CAdJuWADUXr/

VIDI OVO: Rodio se kao ovisnik o teškim drogama, a danas mu se divi cijeli svijet

„Odlično izgledaš, prijatelju! Samo tako nastavi“, napisao je drugi korisnik. 

Njegova inspirativna priča će zasigurno pomoći mnogim drugima. 

https://www.instagram.com/p/CAN3QHDDJZD/?utm_source=ig_embed

Fotografije pokazuju zaista drastičnu promjenu i govore više od tisuću riječi. Predivno je vidjeti da je ta promjena bila na bolje, da je Travis uspio stati na noge i započeti novi život.