NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladić s Downovim sindromom je pronašao bocu s posebnom porukom od svoga...

Mladić s Downovim sindromom je pronašao bocu s posebnom porukom od svoga brata

Mladić s Downovim sindromom ostao je krajnje ushićen kada je pronašao bocu s posebnom porukom od svoga brata da mu bude kum na vjenčanju.

Will Claussen snimio je ovu nježnu scenu u videu koji je od tada dirnuo srca tisućama.

Scena se odvija u trenutku kada je Henry upravo iskopao bocu s misterioznom porukom dok je bio na detekciji metala. Ova je aktivnost jedan od Henryjevih omiljenih hobija.

Cijeli razgovor između Hanka, njegova brata Willa i Willove zaručnice, Alysse Johns, snimljen je s tilovima koji opisuju njihov razgovor, dodajući neizvjesnost i središte trenutka.

24-godišnji Will je objasnio da je Henry njegov 22-godišnji brat koji ima oblik visokofunkcionalnog Downovog sindroma.

Kako video napreduje, Alyssa se znatiželjno raspituje o podrijetlu boce i njezinom intrigantnom sadržaju. Henry, od milja zvan Hank, s izrazom zaigrane sumnje, ispituje stoji li Will iza ovog neočekivanog otkrića. Ipak, Will iskreno poriče bilo kakvu upletenost.

Tada je Will izvadio i pročitao poruku iz boce. Dok Hank sluša, fraze poput “najbolji brat” i “najbolji prijatelj” odjekuju, nadograđujući se do emocionalnog vrhunca. Poruka završava posebnom pozivnicom: Will traži Hanka da mu bude kum.

Hankova reakcija? Čista radost. Kad je spoznao istinu, briljantan osmijeh mu je obasjao lice, odražavajući Willov vlastiti blistavi osmijeh.

Bez trenutka oklijevanja, Hank, ispuštajući svoju opremu, skače bratu u zagrljaj, te je obavio noge oko njega u čistom likovanju. Bilo je to snažno Hankovo ​​”da”.

Uključite hrvatske titlove na videu!

“Bratskom ljubavi ljubite jedan drugoga; poštovanjem jedan drugoga pretječite” (Rimljanima 12,10)

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare