Mladić je znao da će umrijeti, ali prije smrti je učinio nešto predivno

Rhys Langford iz Ebbw Valea je preminuo prošle godine. Ovaj 19-godišnjak je bolovao od osteosarkoma, karcinoma koji počinje u kostima.

U svojim posljednjim tjednima Rhys je vodio nevjerojatne napore u prikupljanju sredstava, nakon što je naišao na priču o Jacobu Jonesu, šestogodišnjem dječaku iz istog grada koji se također bori s rakom.

Rhys je donirao 1000 funti za Jacobovo liječenje i osnovao crowdfunding kampanju u kojoj je prikupljeno 60.700 funti za Jacoba.

Duga i teška borba

Rhysova mama Catherine napisala je na društvenim mrežama: “Moj ratnik, moj heroj, moj sin, moja beba, odustao je od borbe. Odložio je svoj mač i umro mirno kod kuće sa cijelom svojom obitelji oko sebe”, prenosi WalesOnline.

“Posljednji put je zatvorio oči oko 19 sati 8.2.2022. Slomljeno nam je srce. Moj život više nikada neće biti isti. Dio mene je također umro. Borio se u dugoj i teškoj borbi.”

Umjetnik rođen u Ebbw Valeu, Nathan Wyburn, nedavno je napravio Rhysov foto-kolažni portret i time odao počast “superjunaku Ebbw Valea”.

Nathan je napisao: “Njegovo nesebično prikupljanje sredstava pomoći će malom Jacobu da nastavi svoju borbu. 60.000 funti u njegovim posljednjim tjednima. Jednostavno nevjerojatno! Bila mi je čast upoznati te prošli tjedan, prijatelju.”

Maleni Jacob Jones; Izvor: walesonline.co.uk

Obitelj Langford nikada nije bila religiozna, ali su smatrali da su jedini izvor utjehe za Rhysa bili posjeti velečasnog Roya Watsona. Prošlog je mjeseca velečasni Watson krstio Rhysa, devetogodišnjeg brata Charlieja i Catherine u njihovoj kući.

NAJNOVIJE!