NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladoženja je imao nevjerojatnih 245 kg, a na vjenčanju se pojavio kao...

Mladoženja je imao nevjerojatnih 245 kg, a na vjenčanju se pojavio kao potpuno druga osoba

Ovaj mladoženja je izgubio nevjerojatnih 140 kilograma prije svog vjenčanja na kojem se pojavio kao potpuno druga osoba.

Svatko želi izgledati najbolje za svoje vjenčanje. No, za ovog mladoženju to je značilo promjenu čitavog životnog stila.

Od srednje škole, John Allaire bio je u predanoj vezi sa Cailom. Nakon 10 godina hodanja, par se odlučio vjenčati. No, bio je tu i jedan maleni problem. 

I u srednjoj školi je John bio malo jači. Caili to nije ni malo smetalo, no, nakon srednje škole, on se počeo ubrzano debljati. 

Iako Caila to nikada nije spomenula, John je znao da joj je to počelo smetati. Kada su se zaručili, John joj je obećao da će na dan vjenčanja on biti potpuno drugačiji muškarac. 

Pri put u nekoliko godina, John je odlučio stati na vagu. Ostao je potpuno šokiran kada je vidio brojku od 245 kg. Znao da je mora izgubiti najmanje 140 kilograma prije vjenčanja. 

VIDI OVO: Mladoženja je ostavio mladu samu pred oltarom, a razlog je ganuo sve goste

Zaručnica je bila njegov najveći motivator

Tako je započeo njegov put promjene. Caila mu je bila najveći motivator kako ne bi odustao. Ona je bila s njim cijelo to vrijeme i podupirala ga na putu do zdravlja. Znao je da će se udati za njega čak i ako ne uspije u svom naumu, no John je bio odlučan. 

Mladoženja izgubio 140 kilograma
Foto: Facebook

Počeo je više hodati te je potpuno izbacio brzu hranu iz prehrane. Nakon nekoliko tjedana vidio je prve rezultate. Kile su se topile pa se uskoro mogao vagati na normalnoj vagi, dok je do tada koristio industrijsku. 

No, kada su prve kile nestale, nestalo je još nešto. John je izgubio posao. No, dobio je otpremninu tako da nije imao razlog pasti u depresiju i vratiti se starim navikama. 

Odjednom je imao jako puno slobodnog vremena te je odlučio otići u fitness kamp. Tamo je počeo jako brzo gubiti kile. 

VIDI OVO: Kad je došlo vrijeme za vjenčanje, mladoženja je smislio nešto predivno

Mladoženja je nekoliko tjedana prije vjenčanja izgubio nevjerojatnih 140 kilograma

Samo nekoliko tjedana prije vjenčanja, stao je na vagu i shvatio da je dostigao svoj cilj: izgubio je preko 140 kilograma. 

Jedina loša stvar bila je koža koja je ostala kao posljedica debljine. Sam višak kože bio je težak preko 10 kilograma. Na svu sreću, televizijska emisija The Doctor odlučila mu je pokloniti operaciju i ukloniti višak kože. 

Na dan vjenčanja je zaista izgledao kao potpuno nova osoba. 

Nedugo nakon vjenčanja, John je dobio posao zbog kojeg se par morao preseliti u Japan što će Johnu dosta pomoći pri održavanju težine. 

Čestitke sretnom paru i Johnu na njegovoj ustrajnosti.