Mladoženja je pozirao s mladenkom, a onda je čuo krik žene u prolazu

37-godišnji mladoženja Zac Edwards pozirao je sa svojom mladenkom, 32-godišnjom Cindy Edwards na plaži u Alabami kada je čuo krik žene koja je ugledala tinejdžera kako se utapa.  

Bio je to 3.8 oko 6 sati poslije podne kada je tinejdžer zapeo u moru koje ga je počelo nositi dalje od obale. 

Bez oklijevanja Zac je potrčao u more i zaronio kako bi spasio tinejdžera. 

Mladoženja je potrčao u pomoć tinejdžeru koji se utapao u moru

„Cindy i ja smo se fotografirali kraj vode te smo taman završavali kada nam je jedna žena rekla da se tinejdžer utapa u moru“, prisjetio se Zac, „Po izrazu njegovog lica je bilo jasno da je u nevolji. Kada smo ga prvi put ugledali bio je udaljen oko 50 metara od obale. Skinuo sam košulju, ali mi je supruga rekla da nemam vremena skidati hlače. 

Potrčao sam u vodu. Rekao sam nekoj prisutnoj djeci da mi odmah donesu dasku za surfanje. Sada mi je jako drago što sam to učinio. U konačnici sam došao do njega, ali smo bili jako daleko od obale, a on je ponavljao da ne može disati“.

Zac je plivao 50 metara do tinejdžera, kada je došao do njega nekako ga je uspio staviti na dasku. 

Cindy se zabrinula jer je vidjela da se Zac umara, ali je on nastavio pomagati spasiocima koji su došli nakon što su se pobrinuli za drugu hitnu situaciju na plaži. 

VIDI OVO: Mladoženja je nestao s fotografiranja za vjenčanje, a onda su shvatili razlog

Uz njegovu pomoć, uspjeli su ga odvesti do obale

Uz Zacovu pomoć, spasioci su njega i tinejdžera uspjeli staviti na jet-ski i odvesti ih do obale. 

„Struja je bila jaka te se nismo mogli micati“, rekao je Zac, „Lagano sam počinjao paničariti. Zbog hlača nisam mogao dobro plivati“. 

No, kada je vidio spasioce znao je da će sve biti u redu. 

„Bogu hvala što su stigli spasioci“, rekla je Cindy, „Odmah su krenuli po njih te je tu bio i helikopter koji je patrolirao. Ne možemo im dovoljno zahvaliti niti ih dovoljno pohvaliti“ 

„Nisam shvatio ozbiljnost te situacije dok tu večer nisam legao“, dodao je Zac, „Poslije svega su mi se ruke jako tresle zbog adrenalina“. 

VIDI OVO: Mladenci na dan vjenčanja dijelili hranu beskućnicima

Gosti su bili potpuno zbunjeni kada su ugledali mladence

„Naši su gosti bili potpuno zbunjeni kada smo se pojavili na večeri“, rekla je mladenka, „Bila sam potpuno mokra, a vjenčanica mi je bila prekrivena pijeskom“.

Zac se presvukao u hlačice za plažu i iako nije baš bio prikladno odjeven, to je bila mala cijena za platiti za nečiji život. 

Pastor koji je vjenčao ovaj hrabri par je pohvalio Zaca: „Bilo je to nevjerojatno. Činjenica da je on po strani stavio taj poseban dan da spasi nekoga je bilo zaista posebno“.