Na fotografijama se vide kako su upravo vjenčani mladenci dijelili hranu beskućnicima, a time su nadahnuli tisuće diljem svijeta. 

Vjenčanje Melanie i Tylera bilo je drugačije nego što se prvotno mislilo da će biti. Njihova ceremonija održala se u City Mission Laura Home, udomiteljskoj ustanovi za žene i djecu. 

Njihova formalna ceremonija bila je otkazana zbog Covid-19, nakon čega je par odlučio hranu donirati i poslužiti ženama i djeci koja se nalaze u toj ustanovi. 

”Zašto ne širiti ljubav? Kada vidimo druge sretne i mi postanemo sretni”, izjavila je novo vjenčana mladenka, Melanie Tapajna. Par je i dalje bio u njihovoj odjeći za vjenčanje, a svojih prvih nekoliko sati proveli su u kuhinji ustanove za zbrinjavanje. 

Par je veselo dijelio hranu koju su ondje donijeli: piletinu, hamburgere, povrće i druge stvari. ”Već smo to platili, pa zašto ne donirati”, izjavila je Melanie. 

Richard Tickel, ravnatelj centra, izjavio je: „S tom hranom su mogli učiniti puno drugih stvari, no odlučili su učiniti ovo“. 

VIDI OVO: Mlada je s mikrofonom došla na vjenčanje, uslijedilo je nešto predivno

”Istinski čin davanja i suosjećanja na dan koji je najvažniji dan njihovih života”, nastavio je. 

Ravnatelj je podijelio s nama da je, koliko on zna, ovo prvi slučaj da je netko donirao hranu ovom centru za zbrinjavanje. ”Samo mi je palo na pamet, čovječe to je vrlo nesebično od njih”, nastavio je on. ”Vjerujem da to komunicira svim ženama i djeci koji su ovdje smješteni da i ljudi izvana brinu o njima”. 

Djeca koja su ondje smještena također su uživala u darežljivosti para. ”Djeca su naša budućnost i ona zaslužuju sve najbolje, sve što je u našoj moći da im omogućimo”, objašnjava mladenka. 

Bračni par svake godine izdvaja za dobrotvorni rad, a zbog globalne pandemije morali su izmijeniti svoje bračne planove više puta. 

VIDI OVO: Moji planovi za vjenčanje su se promijenili, no Bog nije

No sretni su kako se situacija s vjenčanjem okrenula. ”To je zapravo, vjerojatno najbolji mogući ishod”, izjavila je nova gospođa Tapajna. 

Par je odložio njihov medeni mjesec i sada popravlja novi dom kojeg su nedavno kupili. 

Zbog njihove darežljivosti i suosjećanja kojeg su pokazali prema onima ne mogu uživati u svakodnevnim luksuzima, molimo da ovaj par bude nevjerojatno blagoslovljen u njihovom braku.