Mladoženja se rasplakao kada mu je na vjenčanje došla jedna posebna gošća

Ovom mladoženji je na vjenčanje došla posebna gošća koja ga je rasplakala. Mladenka ga je odlučila iznenaditi tako što će još jednom moći čuti otkucaje srca svog pokojnog brata.

Dan vjenčanja je uistinu poseban, a ova ga je mladenka odlučila učiniti još posebnijim za svog budućeg supruga.

Derrick Smith, mladoženja, imao je samo 12 godina kada je njegov 13-godišnji brat Jake preminuo u prometnoj nesreći. Njegovi su roditelji odlučili donirati Jakeove organe, no nikada nisu upoznali ni jednu osobu koja ih je primila.

Katy, Smithova zaručnica, odlučila ga je iznenaditi na dan njihovog vjenčanja tako što će mu omogućiti da još jednom čuje otkucaje bratova srca.

„Pitala sam Derrickovu mamu, rekla sam da znam da je to jako osobno pitanje i da me može odbiti, ali bih jako voljela pronaći osobu koja je primila Jakeovo srce”, rekla je Kathy, „Ona je počela plakati te je rekla da je jako sretna i da bi to jako voljela učiniti”.

Mladoženja se rasplakao kada mu je na vjenčanje došla jedna posebna gošća 1

Katy je provela godinu dana u potrazi za djevojkom koja je primila Jakeovo srce – Gracie Wilkinson.

VIDI OVO: Kad je došlo vrijeme za vjenčanje, mladoženja je smislio nešto predivno

Wilkinson je primila srce kada je imala samo 6 godina.

„Pronašla sam njezino ime i potražila ju na Facebooku gdje sam joj poslala poruku… Ona je odgovorila u roku od dvije minute te je rekla da joj samo kažem vrijeme i mjesto i ona će doći”, rekla je Katy.

Najbolji trenutak cijelog vjenčanja bio je kada je Wilkinson upoznala Derriska.

„Jako sam sretan što si došla. Drago mi je što ti je moj brat mogao pomoći”, rekao je Derrick.

Smith je također uspio ponovno čuti otkucaje srca svog brata. Ujedno, Wilkinson mu je izradila privjesak sa slikom EKG-a bratovog srca.

Mladoženja se rasplakao kada mu je na vjenčanje došla jedna posebna gošća 2

„Kada sam ponovno čuo njegovo srce preplavile su me razne emocije”, rekao je Smith, „Nema načina da to opišem. Ona mi je dala dar pomirenja”.

VIDI OVO: Mladoženja je mladenku ostavio samu pred oltarom, gosti vjenčanja su ostali oduševljeni kad su vidjeli zašto

Wilkinson je isto bila preplavljena osjećajima te je rekla: „Bila sam šokirana da je Katy bila toliko nesebična da je podijelila svoje vjenčanje sa mnom – jer i za mene je ovo bila jako velika stvar, kao i za Derricka”.

„Zaista mi neopisivo mnogo znači što sam uspjela upoznati Derricka i dati mu nekakvu utjehu i pomirenje koje je trebao nakon gubitka brata”, dodala je.

Ovo je primjer prave nesebičnosti i ljubavi jedne osobe prema drugoj.

NAJNOVIJE!