Žena ubijena na dan vjenčanja

Samantha Miller, žena ubijena na dan svog vjenčanja na Folly Beachu, nije očekivala da će “dok nas smrt ne rastavi” doći tako brzo.

Užasna tragedija odvela ju je s ovog svijeta samo nekoliko sati nakon što je izgovorila svoje zavjete. A sada, njezin suprug slomljenog srca, Aric Hutchinson, progovara o užasnom incidentu koji je bračnom paru oduzeo svijetlu budućnost.

Dan vjenčanja Samanthe i Arica započeo je prekrasno.

“Bio je to najbolji dan u njezinom životu”, prisjetila se Samanthina sestra, Mandi Jenkins.

Okruženi prijateljima i obitelji u Folly Beachu, SC, njih su dvoje obećali da će poštovati, njegovati i voljeti jedno drugo do kraja života.

Međutim, nažalost, život Samanthe Miller završio je samo nekoliko sati kasnije.

Žena je ubijena na dan vjenčanja

Veselo vjenčanje uslijedilo je nakon ceremonije na plaži, a potom su gosti u stilu ispratili mladence. Muž i žena uskočili su u golf vozilo s još dva člana obitelji i napustili prijem. Bio je to uistinu lijep trenutak za Samanthu Miller i Arica Hutchinsona.

Njih dvoje su mislili da sada počinju ostatak života zajedno. Već su uzbuđeno razgovarali o zajedničkoj kupnji kuće i osnivanju obitelji. No automobil je udario u njihovo golf vozilo samo dva bloka prije nego što su Samantha i Aric stigli kući.

Automobil se navodno zabio u golf vozilo brzinom od 105 km na sat u zoni ograničenja od 40 km na sat, a vozač je navodno imao razinu alkohola u krvi od 0,261 posto, što je tri puta više od dozvoljene granice u Južnoj Karolini. Od udara je vozilo za golf odletjelo, uzrokujući da se nekoliko puta prevrnu.

U nesreći su teško ozlijeđeni Aric Hutchinson i njegov šogor, Benjamin, te nećak, Brogan. Što se tiče Samanthe Miller, ona je tragično umrla na mjestu nesreće.

Žena ubijena na dan vjenčanja 1

Obitelj tuguje za tragedijom na dan vjenčanja

Mandi Jenkins, sestra žene ubijene na dan vjenčanja, prisjeća se da je čula sirene dok je sjedila vani na balkonu na obližnjem mjestu gdje je odsjela.

“Bili smo u pidžamama sjedili na balkonu… i počeli čuti sirene”, rekla je . “A sirene su nastavile.”

Poslala je poruku Samanthi da se uvjeri da je dobro. Kad nije dobila odgovor, Mandi i njezina majka Lisa Miller otišle su istražiti. A ono što su otkrili bilo je najgore što su mogli zamisliti.

“Upravo smo sišli na lice mjesta. I upravo smo izašli iz kamiona i samo trčali. Vrištanje ‘Sam, Sam’”, prisjetila se Lisa.

Iako se Aric Hutchinson ne može sjetiti same nesreće, može se sjetiti trenutaka neposredno prije tragedije.

“Zadnje čega se sjećam da je rekla je da želi da noć nikada ne završi”, rekao je kroz suze od bola. “To je zadnje što mi je rekla.”

Srhvani mladoženja
Foto: ABC News

Poziv na pravdu

Od nesreće, obitelj žene koja je poginula na dan vjenčanja diže glas protiv vožnje u pijanom stanju.

“Ta je osoba pogriješila iz nepažnje. I nije greška. To je događaj koji mijenja život,” rekla je Mandi.

A kao udovac Samanthe Miller, Aric Hutchinson podnio je tužbu za smrt protiv pijanog vozača i nekoliko objekata koji su joj nastavili posluživati ​​alkohol.

Iako pravda neće vratiti Samanthu, nadamo se da će spriječiti druge da dožive ovakvu tragediju. A sada, obitelj kreće na težak put nastavka bez voljene osobe.

Aric i najmanje stotinjak drugih okupili su se na Folly Beachu kako bi odali počast Samanthinoj uspomeni bacanjem cvijeća u ocean. Samanthino ime bilo je napisano na svakoj stabljici. Aricu je donekle utješilo saznanje da bi ispraćaj bio razlog za zadovoljstvo njegove pokojne supruge.

“Svidjelo bi joj se”, rekao je. “Ovo je Sam. Mislim, ona je djevojka s plaže, skroz. Šetamo ovuda gotovo svako jutro, a ovo je sigurno njezin ispraćaj. Ona je tamo gore i sigurno se smije.”

Molimo se da Bog pruži utjehu kroz ovo teško vrijeme Aricu i svima onima koji su voljeli Samanthu Miller.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare