Mnogi kršćani čineći OVO podupiru sile tame, a toga nisu svjesni

Pasivna-agresivnost označuje ili se odnosi na tip osobnosti ili ponašanja koja se očituje tako što negativne emocije bivaju izražene na pasivni, indirektan način kroz manipulaciju i nevoljnost za suradnjom.

U današnjoj crkvi mnogi se ne slažu sa svojim voditeljima ili službenicima. Neprijatelj koristi njihove frustracije, rane, odbacivanja ili neslaganja kako bi ih povukao u pasivno-agresivno vračarstvo. Iz sjene se odašilju strijele neslaganja, ogovaranja i optužbi, dok se istovremeno u javnosti pokazuju kao osobe koje se slažu i u skladu su s voditeljima. Bez obzira gdje je tvoj voditelj i što ti misliš o tome, narav pasivne-agresivnosti rođena je iz kritizerskog duha koji je u tebi.

Neprijatelj koristi gerilsko ratovanje (petu kolonu) unutar tijela Kristovog. Mnogi djeluju u pasivno-agresivnom vračarstvu, bez da su svjesni toga. To je skriveno potkopavanje nečega ili nekoga u sjeni, “iza pozornice”.

Kroz lijenost, tvrdoglavost, pogrešno predstavljanje, ljutnju, ogovaranje, manipulaciju, odugovlačenje očituje se taj duh, dok se istovremeno predstavljamo kao da imamo stav suradnje. Gospodin me probudio rano jutros, dok sam razmišljao pred Njim, pokazao mi je viziju koju su pratile ove riječi:

“Ovo je čas kada se Tijelo Kristovo treba pokrenuti u divljačkom napadu protiv sila tame. Vrijeme je za razotkrivanje skrivenog vračarstva”. U viziji sam vidio otvorenu Bibliju, kako vojničke čizme izlaze iz stranica Riječi Božje. Ove su čizme počele hodati po ulicama s prekrasnim jedinstvom jednih s drugima. Gospodin je svakom paru čizama dodijelio ružu. Kako su te ruže podijeljene, te su čizme postale žestoki borci protiv opozicije. Pogledao sam unaokolo i vidio sam ljude koji su bili nedotaknuti bitkom i natopljeni mirom.

Bog podiže moćnu vojsku apostolskih i proročkih družina, koje će se boriti s pasivno-agresivnim vračarstvom pomoću Božje Riječi. Oni će biti agresivni u svojim ratovanjima, ali neće ranjavati nedužne. Oni će djelovati u jedinstvu i bit će vođeni s istinom Riječi i nikada neće izgubiti mir u boju.

Gospodin razotkriva ono što je neprijatelj pokušao sakriti kao pasivno-agresivno ponašanje. U ovom času maske su skinute, motivi srca razotkriveni. Ono što je učinjeno, izgovoreno u tami neće se više tolerirati – bit će otkriveno. Skrivene stvari će se razotkriti. Mnogi proklinju s riječima koje bacaju poput koplja na druge vjernike, službenike i službe ubijajući ih tako i uništavajući im ugled. Mnogi su ranjeni “prijateljskom vatrom”. Ljubomora i nevoljnost promjene u ovoj novoj sezoni, daje dodatnu snagu ovim kopljima.

Isus je rekao: “Tko nije sa mnom, protiv mene je…” (Matej 12,30). On će razotkriti srca i skinuti maske. Bit će jasno tko je s Njime, a tko protiv Njega. Zato pripremite i očistite srca, jer pasivno-agresivno protivljenje protiv braće i sestara je zapravo odupiranje Kristu, a On se protivi oholima i poniznima daje milost.

Autor: Johnathan Stidham; Izvor: Riječ života/Charisma News