Kršćanka koja je prišla ženi kaže da je mogla vidjeti demone, a govorila je i muškim glasom.

Donosimo priču žene iz Arkansasa koja nije imala povijest mentalnih bolesti, ali se odjednom našla u teškom stanju koje liječnici nisu znali dijagnosticirati, piše CBN

Ona sada progovara o svom iskustvu opsjednuća i egzorcizma

„Nikada nisam imala mentalnih problema, pila lijekove ni išta slično“, rekla je Amy koja je u samo nekoliko dana prešla od uspješne medicinske sestre do osobe koja nije mogla normalno razmišljati. 

Sve je započelo jedan dan kada je u bolnici pazila na osobu koja je preživjela eksploziju. 

„Dok sam bila na hitnoj i davala izvještaj, nešto nije bilo u redu sa mnom. Vratila sam se obavezama, ali kao da mi je um nestao“. 

Bila je zbunjena jer nije znala što se s njom događa – nije mogla razmišljati, a ni normalno trčati. 

Suprugu je rekla da misli da ima živčani slom jer nešto s njom nije u redu. 

Liječnici su ju stavili na antidepresive no ona je rekla da joj to nije ni malo pomoglo – zapravo suprotno. 

„Smjestili su me u psihijatrijsku bolnicu“, rekla je Amy, „Nisu znali što mi se događa. Rekli su da nikada nisu vidjeli ništa takvo“. 

Kako je vrijeme prolazilo, Amy je neprestano bila po bolnicama, a u srce i um su joj se uvukle misli o samoubojstvu

„Nitko nije znao što se događa. To je trajalo cijelo ljeto. Bila sam u lošem stanju. Htjela sam se ubiti, ali nisam točno znala kako“. 

„Jednog sam dana sjedila na prozoru na drugom katu i pomislila sam da ću sigurno umrijeti ako se bacim dolje jer je ispod bio beton, a kat je bio visok tako da sam se samo pustila“. 

Udarila je glavom o beton, no ostala je živa. Slomila je većinu rebara, probila pluća i slomila kralježnicu na tri mjesta. 14 godina nakon tog događaja još je paralizirana. 

No, dok je ležala u bolnici na oporavku, prišla joj je Cindy, kršćanka koja izvodi nešto slično egzorcizmu. 

„Osjećala je kao da me mora vidjeti“, rekla je Amy, „Rekla je da sam govorila glasom muškarca kada je ušla u sobu i da sam ju pitala što radi tamo“. 

„Mogla sam vidjeti demone“, Cindy je progovorila o svom iskustvu s Amy, „Zapovjedila sam im da ju napuste u Ime Isusa Krista“. 

Amy vjeruje da ju je to izliječilo. Njezina je obitelj vidjela da je s njom nešto drugačije, ali njezino stanje i doživljaje još pokriva veo tajni. 

Iako je i prije tog iskustva išla u crkvu, Amy je postala još bliža Bogu. 

Rekla je: „Božja je ljubav divna. Tražite Gospodina svim svojim srcem“. 

PROČITAJTE JOŠ: