Moj sin ima Downov sindrom
Foto: Instagram

Melanie je majka dječaka Hudsona s Downovim sindromom, a svoju obiteljsku priču dijeli sa svojim pratiteljima na Instagram profilu.

Kad su u 10. tjednu trudnoće doznali da postoji gotovo stopostotna vjerojatnost da će dijete imati Downov sindrom, bila je izvan sebe jer, osim što je bila trudna u jeku pandemije, nije znala ništa o tome što slijedi.

U 18. tjednu otkrili su da beba ima i srčanu manu, karakterističnu za ovaj sindrom. Njihov put bio je pun uspona i padova, no u nedavnoj emotivnoj kolumni ispričala je koje je velike životne istine naučila zahvaljujući svom sinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Droubay (@ourhuddybuddy) (@ourhuddybuddy)

1. Sreću možemo pronaći u najmanjim trenucima

Da, veliki trenuci su posebni, tvrdi Melanie, ali ako prestanemo cijelo vrijeme čekati velike trenutke i umjesto toga tražimo sreću u svakodnevnim malim stvarima, pronaći ćemo puno više radosti nego što smo očekivali.

2. U redu je usporiti

Današnji svijet karakterizira žurba. Trčimo stalno i posvuda. Melanie kaže da ju je dijete s Downovim sindromom naučilo usporiti i živjeti u sadašnjosti. Svakim danom shvaća koliko je još radosti pred njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Droubay (@ourhuddybuddy) (@ourhuddybuddy)

3. Čista ljubav i radost su zarazni

Hudsonova sposobnost širenja ljubavi i radosti očita je otkako se rodio, tvrdi Melanie. Sve što osjeća je tako čisto i intenzivno. Toliko jak da utječe na sve oko sebe.

4. Raznolikost je prekrasna

Melanie kaže da voli sve kod Hudsona, uključujući ono što ga čini drugačijim od drugih. Vjeruje da smo svi jedinstveni i ako znamo prepoznati i prihvatiti različitosti u drugima, naši životi su obogaćeni na nezamislive načine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Droubay (@ourhuddybuddy) (@ourhuddybuddy)

5. Životna iznenađenja često se pokažu najvećim blagoslovima

Hudsonova dijagnoza je došla kao iznenađenje i Melanie kaže da isprva nije znala što osjećati niti kako se s tim nositi. Bila je uplašena, ali Hudson joj je donio toliko radosti i ljubavi i postao je blagoslov koji joj je trebao, a da to nije ni znala.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare