Molitva za laku noć

Molitva za laku noć koju možete izmoliti prije spavanja za sebe, djecu, supružnika i drage ljude. Slobodno možete koristiti ove riječi.

Blagoslovi nas večeras, Isuse, da se odmorimo i imamo dobar san. Oprosti nam za sve što smo radili danas, a nije te proslavilo.

Hvala ti što nas toliko voliš i što nas potpuno poznaješ. Trebamo Tvoju pomoć svaki dan, i zahvaljujemo ti na snazi ​​koju nam daješ i što znamo da je s tobom moguće čak i ono što nam je teško.

Blagoslovi našu obitelj i naš dom, i čuvaj nas sigurnima tijekom noći. Neka nas tvoji anđeli čuvaju i paze, baš kao što si obećao.

Rekao si nam da smo poput ovaca, i da nas vodiš i čuvaš kao pastir. Ti znaš naša imena i činiš sve da se osjećamo posebni i voljeni. Kad smo povrijeđeni, pomažeš nam se da se osjećamo bolje.

Hvala ti, Isuse, što se dobro brineš o nama i što si nam dao mamu/tatu/roditelje/udomitelje/pastore. Hvala ti na Bibliji i što nas učiš u životu kako da rastemo.

Blagoslovi ljude u našem svijetu i pomogni im da spoznaju da ih voliš.

Hvala ti za sve ljude koji nam toliko pomažu: učitelje, liječnike, policajce i vatrogasce – i još mnoge. Hvala ti na dobrom planu za naše živote. Pomogni nam da te slušamo i volimo sve više.

Kad se ujutro probudimo, stavi osmijeh na naša lica i svoju svrhu u naša srca, da budemo spremni za početak novoga dana. Volimo te, Isuse. Laku noć.

U Isusovo dragocjeno ime, Amen.

Autorica: Rebecca Barlow Jordan; Prijevod: Vesna L.; Izvor: Crosswalk.com

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE