Molitva za obitelj: Ovako trebate moliti za svoje najmilije!

Molitva za obitelj nešto je najvrjednije što možemo činiti. Bog ne želi da se molimo samo za svoje potrebe, nego i potrebe bližnjih.

Ako ne znate kako moliti za svoju obitelj, donosimo vam molitvu u nastavku:

Svemogući, milosrdni Bože,

Ti vladaš čitavim svemirom i držiš konce moga života i živote mojih najmilijih u svojim rukama. U svome milosrđu imaš srce za nas, male ljude.

Ovog trenutka dolazim k Tebi sa skrušenim srcem i radošću kako bih te molio za blagoslov moje obitelji.

Zahvaljujem Ti za svakoga člana moje obitelji. Oni su poseban dar za mene i pomozi da uvijek budem svakome od njih na blagoslov.

Bože, kada se oslanjamo na Tebe, nismo ostavljeni. Ti si divan Otac! Pomozi da svakoga dana iznova tražimo Tvoju blizinu.

Molim Te, Gospodine, blagoslovi moju obitelj u svim aspektima naših života. Blagoslovi moj brak, roditeljstvo, prijateljstvo i sve naše aktivnosti.

Neka obitelj bude središte našeg života i naših srca, te neka nas uvijek spaja međusobna ljubav, poštovanje, povjerenje i jedinstvo.

Molim Te, Bože, daj meni i svim članovima obitelji snage, mudrosti, strpljenja, međusobnog razumijevanja i mira da bismo uvijek bili otvoreni za potrebe jedni drugih.

Pomozi nam da izgrađujemo snažne i zdrave odnose koji će preživjeti sve poteškoće kada se nađu na našem putu.

Pomozi mi da budem dobar primjer svojoj djeci te da im pokažem put istine i života.

Zaštiti nas od svakog zla i Sotone, te daruj nam snage da bismo prenosili vrijednosti koje su Tebi važne.

Molim Te da i nadalje usmjeravaš naše korake i vodiš nas putem koji vodi u Kraljevstvo nebesko. Blagoslovi moju obitelj na zemlji, te nas u Svojoj nebeskoj slavi okruni u vječnosti.

Molim Te, podari nam Svoju ljubav i milost da uvijek možemo rasti u zajedništvu s Tobom, a sve što radimo, neka bude na Tvoju slavu.

Daruj mi srce koje je osjetljivo za potrebe bližnjih i učini me milosrdnom i požrtvovnom osobom.

Molim Te, Bože, zaštitniče svih obitelji, u Svom milosrđu primi ovu molitvu i blagoslovi ovu obitelj. U Isusovo ime, amen.

NAJNOVIJE!