Molitva za oslobođenje od grijeha
Foto: Canva

Ako trebate oslobođenje od grijeha, izmolite ovu kratku molitvu. Bog vam može pomoći na putu prema slobodi!

Oče nebeski, svemogući i vječni Bože,

Dolazim pred Tebe kao grešnik koji traži oproštenje i oslobođenje. U tišini svoga srca, priznajem svoje prijestupe i vremena kada sam činio zlo u Tvojim očima. Opterećen sam težinom svojih grijeha i žudim za slobodom koja dolazi od Tebe.

Gospodine Isuse Kriste, Ti si Jaganjac Božji koji odnosiš grijehe svijeta. Vjerujem u Tvoje otkupiteljsko djelo na križu, gdje si prolio Svoju dragocjenu krv za moje spasenje. Priznajem da sam sagriješio mišlju, riječju i djelom, onim što sam učinio i onim što sam ostavio neučinjenim.

Molim za Tvoje božansko oslobođenje od ropstva grijeha. Raskini lance koji me drže zarobljenim i oslobodi me da hodam u svjetlu Tvoje ljubavi. Nauči me oduprijeti se iskušenjima, bježati od zla i živjeti životom koji Te slavi.

Daj mi hrabrosti da priznam svoje grijehe, snage da se od njih odvratim i nade da sam u Tebi novo stvorenje. Neka mi Tvoja milost bude dovoljna, a Tvoja moć usavršena u mojoj slabosti.

U ovom trenutku Te molim za oslobođenje od grijeha (možete ga imenovati) i svih njegovih posljedica. Vodi me stazom pravde radi imena Tvoga.

Uzdam se u Tvoju neizmjernu ljubav i beskrajnu samilost. Vjerujem da čuješ moju molitvu i da ćeš odgovoriti po svojoj savršenoj volji. Predajem Ti svoj život, Gospodine, i prihvaćam slobodu koju nudiš.

U ime Isusa Krista, mog Spasitelja i Izbavitelja, molim. Amen.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare