Molitva za rođendan

Predivna molitva za rođendan u kojoj možete zahvaliti Bogu za sve što je učinio u vašem životu u protekloj godini te ga zamoliti da vas blagoslovi u idućoj godini vašeg života.

Hvala Ti, Bože, na tome što si mi podario još jednu godinu života. Hvala Ti na svim ljudima koji su me se danas sjetili, tako što su mi poslali rođendanske čestitke, poklone i lijepe želje. Hvala Ti na mojoj obitelji, prijateljima i svim divnim osobama koje si poslao u moj život.

Hvala Ti na svim iskustvima iz prošle godine. Za razdoblja uspjeha, koja će uvijek biti sretna sjećanja. Za razdoblja neuspjeha, koja su me podsjetila na moje vlastite slabosti i na to da Te trebam. Hvala Ti i na razdobljima radosti kada je sunce sjalo i na periodima tuge, koja su me dovela k Tebi. 

Oprosti mi zbog svih sati koje sam potratio, grijeha, ružnih djela i zbog prilika koje nisam uspio iskoristiti, kao i zbog mogućnosti koje sam u prošloj godini propustio.

VIDI OVO: Molitva za pomoć: Evo kako moliti u vrijeme potrebe

Pomogni mi u danima koji su ispred mene, kako bih na najbolji način iskoristio ovu godinu, kako bih ostvario uspjehe te kako bih donio radost, sreću i ponos ljudima koji me vole, kao i radost Tebi. Pomozi mi ustrajati na putu spasenja te da u svemu što radim da donesem slavu Tvom svetom imenu.

Bože, na ovaj rođendan Te molim da mi podariš snage, mudrosti i mira da se najbolje mogu suočiti sa svim preprekama i problemima koji će se pojaviti u mom životu. Sačuvaj me od svakog grijeha, bolesti, zla i svih sotonskih napada koji će pokušati narušiti moju vjeru.

Daj mi da živim pobjedonosnim životom s očima vjere zagledanim u Tebe. I ono što je najvažnije, svaki dan budi uz mene i vodi svaki moj korak u skladu s Tvojom voljom. U Isusovo ime molim, amen.

NAJNOVIJE!