Morski pas ju je povukao pod vodu, a tada je zavapila Bogu za zaštitu

Morski pas ju je stegnuo za nogu i povukao je pod vodu. Iako je izgubila neke dijelove tijela, njezina priča inspirira mnoge.

Morski pas nasilno je povukao 17-godišnju Paige Winter dok je hodala u vodi do struka na plaži u Sjevernoj Karolini 2. lipnja 2019. Iako je izgubila nogu i dva prsta, pravo je čudo da je uopće preživjela.

Vjera i obitelj odigrali su glavnu ulogu u njezinom nevjerojatnom oporavku

Paige je uživala sa svojom obitelji na Atlantic Beach u Sjevernoj Karolini kada se dogodilo nezamislivo. Niotkuda, morski pas joj je stegnuo nogu i povukao je pod vodu.

Tijekom užasnog napada, Paige je skoro odustala. Ali tada je zavapila Bogu za zaštitu. Dok se molila nebeskom Ocu, njezin zemaljski otac rukama je udarao morskog psa sve dok nije pustio njegovu djevojku.

“Noseći je kroz vodu, držao sam joj nogu što sam čvršće mogao da zaustavim krvarenje. A onda sam došao do obale”, prisjetio se otac Charlie.

Morali su joj amputirati nogu

Spasilačka ekipa hitno je odvezla Paige u bolnicu, gdje liječnici nisu imali drugog izbora nego amputirati joj lijevu nogu do sredine bedra. Uslijedilo je više operacija na rukama i ostala je bez dva prsta.

Ali Bog je blagoslovio Paige borbenim duhom. Njezina ustrajnost u suočavanju s tako strašnom tragedijom čak je zaprepastila i nadahnula njezine liječnike.

“Paige je izvanredna mlada žena”, kaže dr. Eric Toschlog. “Čujem riječi koje se ponavljaju kako bi je opisale: hrabra, oprašta i otporna … Podigla je i inspirirala one oko sebe.”

Bog je toga dana omogućio puno različitih stvari kako bi spasio Paige. Njezin otac, koji je slučajno vatrogasac i bolničar, igrao je veliku ulogu, kao i stranac koji je svoj pojas koristio kao stezač na Paige.

Nevjerojatan medicinski tim je odigrao veliku ulogu. Ali sve su te stvari u konačnici došle od Boga.

“Pravi junaci u ovoj priči su otac i majka puni ljubavi, volonter na plaži i doista nevjerojatna mlada žena”, kaže dr. Eric Toschlog. “Spasila ju je ljubav, ljubav oca prema kćeri.”

Kao što nas 1. Ivanova 4, 7-21 podsjeća, Bog je ljubav i svaka ljubav dolazi od njega. I sigurno možete vidjeti kako Njegovo svjetlo sja u ovoj prekrasnoj mladoj dami.

NAJNOVIJE!