Muškarac preminuo u crkvi, no Bog ga je vratio u život

Muškarac, koji je preminuo za vrijeme bogoslužja u crkvu, vraćen je iz mrtvih na čudesan način.

Jay Brent iz Teksasa, preminuo je za vrijeme crkvene bogoslužja u četvrtak navečer u crkvi Zajedništva Trojstva, dok je sjedio pored svoje žene Chonde.

„Pogledala sam ga i vidjela da je njegov pogled ”ravan”“, prisjeća se Chonda. „Samo bih tako to mogla opisati“.

Članovi crkve molili su se za čudo, a pastor je zatražio liječničku pomoć. „Samo sam kleknula pored njega i počela se moliti“, rekla je Chonda. „To je jedina stvar koju sam znala. Samo sam molila Gospodina da ga ne uzme“.

Hvala Bogu da je i bolničar, Jarett Warren, isto bio na službi te je, nakon što je pastor pozvao pomoć, požurio ondje gdje su Jay i Chonda sjedili.

VIDI OVO: Kardiolog molitvom vratio mrtvog pacijenta u život

„Tada sam pogledao Jaya i vidio sam da on nije više s nama“, prisjeća se Jarret. „Nije bilo osjetnog pulsa. Nije udisao ni izdisao, nije disao. Bio je mrtav“.

Povukao je Jayevo mrtvo tijelo dolje na pod i pokušao ga je spasiti, no prije nego što je započeo s oživljavanjem, Gospodin je vratio Jaya natrag u život.

„Samo je počeo duboko disati i otvorio je svoje oči“, rekao je Jarret.

Jay Brent loves telling the story of the day he died in church.“I just love it but it’s so hard to believe it was me. I…

Objavljuje CBS 42Četvrtak, 14. studenoga 2019.

Medicinska znanost ne može objasniti što se dogodilo Jayu. Bio je kod nekoliko liječnika i obavio je više ispitivanja, no nije dobio zadovoljavajuće odgovore. Čak i Jarret Warren zna kako ga nije on oživio, već da ga je iz mrtvih vratila Božja ruka.

„To je božanska intervencija“, rekao je. „Gospodin je djelovao, vjerujem u to svim svojim srcem. Ustvari, samo to tako i mogu objasniti“.

Jay kaže da je oduvijek bio vjeran, no da mu je vraćanje iz mrtvih dalo novu snagu vjere. On zna da je Bog Bog čudesa, no iskusiti to iz prve ruke je nešto potpuno drugačije!

„Jednostavno znam da Bog može vratiti ljude iz mrtvih, no vratio je iz mrtvih baš mene“, kaže Jay. „To me je zapanjilo“.

VIDI OVO: Doživio je kliničku smrt i bio mrtav 20 minuta. Ono što je vidio želi podijeliti s cijelim svijetom!

No Jay ima jedno pitanje koje ga muči: zašto nije mogao vidjeti nebo ili ništa drugo u vremenu kada je bio mrtav. Jay se molio u vezi toga i dobio je odgovor od Boga: „Bog mi je rekao da jednostavno nisam bio spreman vidjeti raj na takav način, jer se ne bih želio vratiti među žive, iako to ne bi bio moj izbor“, objasnio je Jay. „Ne bih mogao živjeti život na Zemlji kada bih znao što napuštam“.

To je moćno svjedočanstvo, koje je podijelio Jay Brent o svome iskustvu uskrsnuća od mrtvih. Bog je vjeran svojoj djeci i On je Bog druge prilike, koji svojoj djeci dariva ljubav i milosrđe.