muškarac prišao ženi u invalidskim kolicima
Snimka zaslona: YouTube

Ljudi koji su prikovani za invalidska kolica često trebaju pomoć, a nerijetko se događa da su i meta sumnjivih pojedinaca. Jedna je žena po imenu Michelle sjedila u svojim invalidskim kolicima pod vrućim teksaškim suncem i čekala svoj prijevoz. Odjednom, osjetila je nečiju prisutnost i osjećala se nelagodno. No Michelle je ubrzo shvatila prave namjere misteriozne osobe.

Louis Jordan toga je dana bio u centru grada kako bi svoju majku pokupio s posla, i tada je opazio Michelle. U svojem je autu uživao u klima uređaju i znao je koliko je vani vruće. Louisu je bilo žao što Michelle sjedi na izravnom suncu, pa je izašao iz auta i zgrabio kišobran iz auta. Louis o događaju kaže: „Bilo je nesnosno vruće. Ne bih volio biti na tom suncu.“ Otišao je do Michelle, raširio kišobran i stavio ga iznad nje, kako bi ju zaštitio.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je Louis dobio informaciju da Michellin prijevoz neće stići još 1 sat i 45 minuta, nije ju napustio. Odlučio je ostati cijelo vrijeme i držati joj kišobran. Nije trebalo dugo vremena da se njih dvoje sprijatelje. Saznao je da ona voli čitati, smijali su se i zafrkavali, a on joj sada duguje recept za punjenu svinjetinu.

No to nije prvi put da je Louis ovako pomogao nekome. Pogledajte što je još ovaj dobri Samaritanac učinio i zašto je njegova priča brzo postala popularna, nakon što je njegova majka uslikala njega i Michelle. Kakva nevjerojatna priča!