Muškarac se zaljubio u ženu sa šestero djece, pa ih na kraju usvojio

Jedan muškarac je usvojio šestero djece nakon što se zaljubio u njihovu samohranu majku. U nastavku slijedi predivna ljubavna priča.

Tony Thomas se oženio s Lexy prije četiri godine i želio je osigurati da njeni sinovi imaju očinski uzor.

Par se upoznao putem stranice za upoznavanje i Tony je doletio u Kentucky kako bi se upoznao s Lexy i njenih šestero djece: Elijahom, Isaiahom, Ethanom, Sheldonom, Simeonom i Iridiusom.

“U prvom mjesecu korištenja stranice za upoznavanje, nazvane Christian Mingle, vidjela sam Tonyja i kontaktirala ga”, rekla je Lexy.

“Predstavila sam ga svojoj djeci kao gospodina Thomasa i tako su ga zvali većinu vremena, sve do našeg vjenčanja.”

“Ali to je bilo tako ludo. Molila sam za sve odlične karakteristike u muškarcu koje vidim kod Tonyja. Nisam molila za super čudesnog supruga, ali to sam dobila. Ali onda sam dobila sve ove druge stvari”, objasnila je.

Tony je dodao: “Činjenica da sam bio na Christian Mingle bila je direktna reakcija na molitvu, jer sam molio za osobine koje želim vidjeti u ženi i čuo sam Boga kako mi govori da se prijavim na Christian Mingle.”

“Zabavno je, znaš, ja sam crni gradski dečko iz Fort Lauderdalea i zaljubio sam se u bjelkinju iz malog grada u Kentuckyju.”

Odlučili se vjenčati, ali …

Četiri godine kasnije, Tony je usvojio šestoro djece.

“Svi dječaci nose prezime Thomas, a Tony je upisan na svim njihovim rodnim listovima kao njihov otac. Jedan od dječaka čak je promijenio svoje ime kada je usvojen”, rekla je Lexy.

“Rezervirala sam avionske karte za sve dječake kako bi vidjeli Tonyja i budući da mi je dodijeljeno puno starateljstvo nad njima, nikada se nisu vratili u Kentucky.”

“Vidim nas kao vrlo ujedinjenu obitelj, jer nikada nije bilo dinamike ‘njegova djeca, moja djeca’. Mi smo obitelj, nema razdvajanja”, dodaje Lexy.

Više o ovoj predivnoj priči pogledajte u videu u nastavku.

Tony je rekao: “Vidimo život na Floridi kao blagoslov, jer prvobitno nije bilo načina da se ona preseli ili premjesti. Ali stvarno smo osjećali da nam Bog govori da ćemo živjeti na Floridi i jednostavno smo morali imati vjeru.”

“Imala je više djece nego što sam ikada razmatrao da želim. Ali molio sam se za sina, a ona ih je imala šest.”

Tony i Lexy sada imaju dvoje djece zajedno, a Tony također ima kćerku iz prethodne veze.

NAJNOVIJE!