Muž objasnio zašto nije u braku samo s jednom ženom

Dale Partridge voli svoju predivnu suprugu Veronicu. No, on nije u braku samo s jednom ženom. Ne brinite, nije ovo članak o poligamiji. Sve objašnjava njegova Facebook objava koja je postala vrlo popularna.

U vrlo dirljivoj objavi, Dale objašnjava kako je, ženidbom za Veronicu, rekao „da“ ne samo jednoj, nego mnogim ženama.

Napisao je:

„Muškarci su tako zabrinuti da će ih brak ostaviti sa „samo jednom ženom“ do kraja njihovog života. To jednostavno nije istina.

Ja sam se zaljubio u 19-godišnju planinarku, oženio sam 20-godišnju ljubiteljicu životinja, započeo sam obitelj s 24-godišnjom majkom, sagradio sam farmu s 25-godišnjom domaćicom, a sada sam u braku s 27-godišnjom ženom punom mudrosti.

Ako je vaš um zdrav, onda se nikada nećete zasititi „jedne žene“. Zapravo će vas iznenaditi koliko ste verzija jedne osobe zapravo oženili. Nemojte govoriti „ne“ braku, nego govorite „da, da i da“ do kraja svog života.“

Sretno oženjeni 7 godina, Dale i Veronica imaju dvoje djece, sa trećim na putu. Dale je kršćanin, autor i poduzetnik. Često koristi Facebook kako bi naglasio vrijednost obitelji i vjere u svom životu.

Suprotno onome kako se brak danas predstavlja u društvu, zajedništvo muškarca i žene Božji je dar. Daleova namjera bila je inspirirati i ohrabriti one koji zbog straha izbjegavaju ući u brak.

„Zadnjih par godina vidio sam toliko mnogo muškaraca koji se ne žele oženiti, žive s roditeljima do svoje 30-e ili 35-e, igraju video igre, napijaju se u barovima“, rekao je, „Pokušavam ih podsjetiti da je brak odličan.“

Svaka čast na njegovom razmišljanju. No, njegova žena je sve naše reakcije predočila u jednu rečenicu:

„Savršeno si to rekao, točno si pogodio svaku žicu.“