muž fotografija supruga na podu
Foto: Facebook

Muž je objavio fotografiju svoje umorne supruge na podu koja najbolje opisuje realnost majčinstva te oduševio Internet, a osobito brojne mame.

Novozelanđanin Peter Bristow, otac troje djece, na svom je Facebooku objavio potpuno realnu fotografiju koja možda najbolje opisuje majčinstvo.

“U jednom trenutku moja supruga je mijenjala pelene, u drugom je više nije bilo”, započeo je svoju priču.

Kako je otkrio, dok je hranio djecu, primijetio je da njegove supruge nema. Prvo je pomislio da sigurno posprema igračke za djecom, ali se zabrinuo kada je shvatio da ni nakon par minuta ne izlazi iz dječje sobe. Odlučio je provjeriti gdje je, a kada je prišao njihovoj sobi, iza pritvorenih vrata vidio je samo njezine noge.

Uplašio se da joj se nešto dogodilo

“Srce mi je počelo jako tući. Zapitao sam se je li uopće živa”, napisao je te priznao kako su mu u tom trenutku prošli trnci kroz leđa jer njegova supruga inače ne staje ni na sekundu pa ga je prizor nje kako leži na podu usred dana dodatno šokirao.

VIDI OVO: Citati o majci: Najljepše izreke o majkama koje trebaju znati koliko ih volite

Nakon što je prišao bliže, shvatio je da diše i da je ustvari samo zaspala potpuno iscrpljena od umora. Pokrio ju je i dao joj jastuk te je ostavio da na miru spava, ali nakon samo 20 minuta njegova se supruga probudila i vratila u pogon. Kasnije mu je priznala kako je u tom trenutku bila toliko umorna da joj se i pod činio kao luksuzan krevet u kojem želi odspavati.

“Dušo, uvijek daješ sto posto od sebe. Lijepo je vidjeti da si malo predahnula”, poručio je Peter svojoj supruzi.

Objava je izazvala brojne komentare

Njegova objava je izazvala brojne komentare, ali i pokrenula važnu temu. Mnoge su mame priznale da i same često osjećaju takvu vrstu umora, ali da to njihova okolina ne primjećuje. Složile su se kako je u takvim trenucima najvažnije imati nekoga tko će vas razumjeti i dopustiti vam da predahnete.

“Hvala vam što ste ovo podijelili. I sama sam to učinila nekoliko puta dok su moji dečki još bili mali. Vrlo je čudan osjećaj, ali ponekad stvarno trebate stati samo na trenutak. Lijepo je što ste joj potpora i pokazujete joj svoju ljubav. Cijenit će to više nego što će vam ikada moći objasniti riječima”, napisala je jedna od oduševljenih mama, a mnogi su se složili s njom.