NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMuž stavio novorođenče pored žene u komi da vidi hoće li se...

Muž stavio novorođenče pored žene u komi da vidi hoće li se dogoditi nešto veliko

Muž je stavio svog novorođenog sina pored žene koja je zbog aneurizme mozga završila u komi kako bi vidio što će se dogoditi.

U današnje vrijeme često za mnoge je lakše biti pomalo skeptičan. Život može biti težak, ali ako si dopustite biti otvoreni za izvanredne trenutke, može vas i iznenaditi.

Heather i Sean nisu mogli biti drugačiji. Sean se obučavao za vojsku, dok je Heather oduvijek bila prilično sramežljiva i voljela je čitati.

Prema Peopleu, iako Seanu u to vrijeme baš i nije bilo do veze, nakon prvog spoja par je bio “nerazdvojan”. Odatle su se stvari brzo pokrenule za par, počeli su živjeti zajedno i vjenčali se sljedeće godine.

Jedna od prvih stvari o kojoj su razgovarali kao par bila je pokušaj da imaju djecu jer je Heatherin najveći san bio biti majka.

Ženi je trebalo nekoliko godina da zatrudni, ali kada su konačno uspjeli, Sean je uvijek bio zadivljen Heatherinom snagom i odlučnošću jer nikada nije mogla mirno sjediti, iako je imala visok krvni tlak.

Žena je u trudnoći pretrpjela aneurizmu mozga

Tragično, Heatherin zdravstveni problem eskalirao je do opasne razine tijekom njezine trudnoće. People izvještava da je tijekom trudnoće Heather pretrpjela aneurizmu mozga u 34. tjednu trudnoće. Pala je u komu i liječnici su joj morali napraviti hitan carski rez.

Nažalost, sve se to dogodilo dok je Sean bio raspoređen u Afganistanu. Nakon tri dana putovanja, konačno je prvi put mogao sresti svog sina. Kad se Sean sastao s liječnicima, rekli su mu da je velika sreća što su mu i žena i dijete živi.

Pet tjedana kasnije, Sean je uspio odvesti sina kući, ali Heather je i dalje bila u bolnici u komi. Kako biste saznali čudesnu stvar koja se dogodila Heather kada je Sean držao njihovo dijete blizu nje, pogledajte cijeli video koji je objavio Wonderbot.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare