Na vjenčanje ovog para došao je jedan iznimno poseban gost

Na vjenčanje ovog para došao je jedan iznimno poseban gost koji je i njih i goste rasplakao do suza. Pogledajte o kome se radi!

Suze na vjenčanju Deana i Monice Berckenhoff bile su mješavina sreće i tuge. Iako je par bio u vezi mnogo godina, oni su se službeno odlučili vjenčati 2019. godine. No, odgađali su i taj veliki dan jer jedna osoba nikako nije mogla doći. 

Deanov 11-godišnji sin preminuo je u nesreći 2012. godine te je par uvijek imao nešto drugo na umu umjesto planiranja vjenčanja. 

No nekoliko divnih članova obitelji je odlučilo uključiti Coltona u obred vjenčanja. Prije nego je Colton preminuo, njegovi roditelji su hrabro odlučili donirati njegove organe. 

Coltonova teta, Amanda McDonald, odlučila je pronaći jednu od osoba koja je dobila Cotonov organ i dovesti ju na svadbu kako bi makar dio Coltona bio na očevom vjenčanju. 

McDonald je pronašla 28-godišnjeg Travisa Stufflebeana koji je dobio dio Coltonova srca nakon što je bio na listi čekanja gotovo cijeli svoj život. 

On se jasno sjeća poziva kojim mu je javljeno da će ipak preživjeti nakon što je 20 godina slušao da je mala šansa da se pronađe donor za njega. 

VIDI OVO: Biciklom prešao 2.000 kilometara kako bi čuo otkucaje srca preminule kćerke u drugom čovjeku

Rekao je da je sve to „bilo nestvarno“. 

Kada je ceremonija završila, McDonald je najavila posebnog gosta: 

„Željela bih povezati svoju sestru i mog brata s Travisom – čekala sam na ovo jako dugo, a sada imam tu priliku. Kada mi je sestra rekla da se udaje, otišla sam svojoj mami i rekla joj za moju ideju te je ispalo da se ona već dugo molila za to“. 

Wedding gift brings tears to everyone in courtroom

The most incredible moment of this wedding ceremony came from a man the bride and groom had never met before. ❤️

Objavljuje Humankind u Srijeda, 21. kolovoza 2019.

Tada je u prostoriju ušao Stufflebean. Emocije su bile gotovo na vrhuncu. No, tada je Stufflebean paru dao stetoskop kako bi mogli čuti otkucaje srca njegova sina. Rekao je: 

„Za mene je ovo samo privremeno srce. Ja ga posuđujem – ono zapravo pripada ovdje, s ovom divnom i dragom obitelji“. 

Dok je Dean slušao otkucaje srca svog sina, koji bi taj dan punio 18 godina, svi su počeli plakati. 

Vjenčanje poseban gost
Foto: Facebook

VIDI OVO: Majka se slomila kada je čula otkucaje srca svog poginulog sina u prsima drugog muškarca

Par je od srca zahvalio Stufflebeanu i rekao da mu je taj tren dao ono potrebno da nastavi dalje živjeti nakon godina i godina tugovanja. 

Stufflebean potiče ljude da doniraju svoje organe: „Kada umrete, nećete ih trebati. Donirajte. Colton je meni dao priliku da postanem pastor za djecu te da radim stvari o kojima nisam mogao sanjati. Bog je zaista dobar. Znate, da nije bilo Njega, ništa od ovoga ne bi bilo moguće“.