Nakon 12 godina razdvojenosti, najbolji prijatelji iz predškole su se ponovno našli i zaljubili jedno u drugo

Često čujemo priče o parovima koji su bili zaljubljeni u srednjoj školi i koji su se ponovno susreli nakon godina razdvojenosti. No zaljubljeni iz predškole? To je jedna nova razina ljubavi.

Nakon što su otišli suprotnim putevima kada su imali 5 godina Natalie Crowe i Austin Tatman ponovno su se sreli u srednjoj školi. Njihova priča je zaista nešto posebno. Prvo su se slučajno upoznali kao predškolci dok su imali 2 godine. Oboje su u to vrijeme živjeli u Floridi i ubrzo su postali nerazdvojni.

„Mi smo jednostavno automatski postali najbolji prijatelji i naši roditelji su to shvatili“, podijelila je Natalie s ”People” stranicom. „Neprestano smo bili zajedno“.

Iako se Natalie i Austin ne sjećaju svih detalja tih godina njihovi roditelji su popunili praznine i održali te trenutke na životu. Za vrijem prvih godina roditelji od Natalie su se razveli. Kada je imala 5 godina preselila se kod majke i dvoje braće u Conneticut.

„Sjećam se posljednjeg dana kada sam ga vidjela“, rekla je za ”People”. „Nisam znala da ga neću vidjeti više od desetljeća“. Prošlo je 12 godina i Natalie i njezin najbolji prijatelj iz djetinjstva dobili su priliku ponovno se sresti. Sa 17 godina Natalie je naišla na majčin stari adresar. Izgledalo je kao da Austinovo ime iskače iz popunjenih stranica.

„Do današnjih dana ne znam zašto“, objašnjava ona. „Od svih imena koja su ondje bila zapisana vidjela sam njegovo ime“.

Zahvaljujući društvenim medijima Natalie je bila u mogućnosti pronaći svog starog prijatelja. Ubrzo njih dvoje dogovorili su se da će se sresti na večeri, s time da je Natalie posjetila svog tatu u Floridi tjedan dana ranije.

Dan koji je obilježio početak obnovljenog prijateljstva i nove romanse bio je 31. srpnja 2012. „Od tada nas dvoje smo zajedno“, reklaje Natalie. „Istog trenutka kada sam ga ugledala izgledalo je kao da se naše prijateljstvo vraća u život“.

Nakon što su bili na prvom sastanku iskre su počele frcati. „Obnovili smo svoje prijateljstvo na našem prvom danu i nakon toga je bilo ”OK, koliko god da vremena treba proći, oženit ću te”“.

To se i dogodilo. Austin je zaprosio Natalie u kolovozu 2017., a golupčići su se vjenčali 13. travnja 2019. Jedna pjesma je savršeno prikaldna njihovom susretu i kasnije cjeloživotnom povezivanju. Ta pjesma je bila na radiju za vrijeme njihovog drugog susreta.

„Pjesma je zaista bila ključ naše veze“, izjavila je Natalie za Friday, govoreći o pjesmi Tima McGrawa ”Moj stari prijatelju”. „Ona je bila savršeno prikladna našem putovanju“.

Poput te pjesme ponovno kreirana fotografija na njihov dan vjenčanja uhvatio je njihovo prošlo i sadašnje zajedničko vrijeme. Nekoć dvoje predškolaca u džipu, sada Austin i Natalie Tatman su muž i žena, stoje jedno pored drugog, u dobru i zlu.

„Ti ćeš zauvijek biti moja partnerica ”u zločinu”“, napisao je Austin na Facebooku. Imamo osjećaj da Natalie nema problema s time.

Čestitamo gospodine i gospođo Tatman! Želimo vam puno godina ljubavi, prijateljstva i vožnji na prednjim sjedalima u crvenim džipovima.