NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeRekli su joj da je najružnija djevojka na svijetu, a ona im...

Rekli su joj da je najružnija djevojka na svijetu, a ona im je uputila poruku koju nisu očekivali

Ovoj Njemici su rekli da je najružnija djevojka na svijetu, a ona im je na svom Instagram profilu poslala poruku koju nisu očekivali.

Kad je Njemica Ilka Brihl otvorila profil na Instagramu, korisnici te društvene mreže iz svih dijelova sveta su je napali ružnim komentarima, a išli su toliko daleko da su joj rekli da je najružnija djevojka na svijetu.

Ilka, međutim, za to vrijeme, odlučno pokazuje da ljepota ima različita lica i, na radost mnogih, nije odustala od objava.

U želji da ohrabri druge, iako usput cijelo vrijeme trpi uvrede, Ilka je postala vrlo utjecajna aktivistica koju trenutno prati skoro 30 tisuća ljudi.

“Moja je misija da podsjetim svijet kako smo svi lijepi”, piše ova djevojka rođena s rijetkim i teškim poremećajem zbog kojeg je već prošla niz operacija, a nove je tek čekaju.

VIDI OVO: Zašto me Bog stvorio ružnim?

“Rođena sam s rascjepom usne i nepca, a nosne šupljine nisu mi dobro formirane. Nisam imala desnu stranu suznog kanala pa su mi se suze stalno slijevale niz lice”, ispričala je Ilka na profilu koji je odlučila otvoriti nakon što su njezini prijatelji profesionalno snimili nekoliko njenih portreta.

VIDI OVO: Nazvali su ju „najružnijom ženom na svijetu“, a ona je iz toga izvukla ono najbolje: ‘Želim biti zaštitnica onih koji su izgubili nadu’

“Tad sam shvatila da želim da pokažem svijetu svoje lice i tko sam zaista. Govore mi da sam ružna, ali ja tvrdim da postoji samo jedna vrsta ružnoće – ružna duša. Nitko se ne treba skrivati zbog svog izgleda”, objašnjava ova hrabra djevojka.