Najveći znak Božje ljubavi za tebe

Tvoj križ je znak Božje ljubavi za tebe!

Dragi prijatelju, nemoj misliti na svoju kušnju kao na sud Božji. Ne hodaj okolo osuđujući se, kao da si zbog neuspjeha na sebe navukao neku strašnu kaznu. Prestani razmišljati: “Bog želi da platim za svoj grijeh.”

PROČITAJTE: Misliš da je tvoj križ najteži? Ovaj tekst će ti otvoriti oči!

Zašto ne možeš vidjeti da je to kroz što prolaziš rezultat njegove ljubavi? Jesi li kažnjavan? Osjećaš li se kao da si oboren? Jesi li u boli? Trpiš li? Dobro! To je dokaz njegove ljubavi prema tebi. Podvrgni joj se! Uzmi svoj križ! Pripremi se spustiti još niže.

Budi spreman prihvatiti svoju krizu. Budi spreman doseći svoj kraj. Budi spreman predati se. Budi spreman udariti o dno!

Znaj da si u Kristovoj vlastitoj školi učeništva. Raduj se da ćeš postati slab kako bi iskusio njegovu nevjerojatnu snagu u sebi.

PROČITAJTE: Čudesna priča o križu koji mu je spasio život

On je spustio svoj križ; zašto ne i ti? Za njega se pojavio Šimun. Za nas se pojavljuje Spasitelj. Dižimo se i krenimo dalje. To je još uvijek naš križ, ali sad na njegovim ramenima.

“Bolje je dvojici nego jednome, jer imaju bolju plaću za svoj trud. Padne li jedan, drugi će ga podići; a teško jednomu! Ako padne, nema nikoga da ga podigne” (Prop 4,9-10).

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!