Očekivali su djevojčicu

Jednu obitelj koja je očekivala djevojčicu čekalo je iznenađenje života kada su saznali da će se njihova obitelj povećati za 3 identične trojke!

Heather Muscha Metcalf i njezin suprug Tyler imaju dva sinčića. Par je oduvijek želio djevojčicu, a kada je Heather ponovno zatrudnjela, želja im se i ostvarila! Ali ne bi samo jednu djevojčicu dodali svojoj obitelji, već tri! Heather je bila prirodno trudna s identičnim trojkama!

“Stvarno smo se nadali djevojčici, a sada ih imamo tri!” rekla je Heather.

Trojke se dogode samo jednom u svakih 8000 trudnoća. A identične trojke još su rjeđe.

“Vjerojatno jedna od 100.000 ili još rjeđe”, rekla je Laura Knutson, Heatherina ginekologinja.

Heather trojke

Rizična trudnoća

A s trostrukom trudnoćom može biti uključeno više rizika. “Kod trudnoće s trojkama postoji veći rizik od gotovo svih komplikacija u trudnoći kojih se možete sjetiti. Najviše zabrinjava rizik od prijevremenog poroda i niske porođajne težine za bebe”, objasnila je Laura Knutson.

Sve tri bebe također dijele samo jednu posteljicu, što je nevjerojatno rijetko. Stoga Heather svaki tjedan mora ići na preglede kod liječnika kako bi se bebe pomno pratile.

“Ima puno dodatnih ultrazvuka kako bi pratila to stanje i puno posjeta kako bi pratila njezin krvni tlak i kako se osjeća”, rekla je Laura Knutson.

Srećom, Heather je rekla da se osjeća prilično dobro i da je oduševljena što ima svoje trojke.

“Stvarno sam uzbuđen jer smo bili, mislim, dobivamo dodatno. Dobit ćemo djevojčicu i plus još dvije!” rekla je.

Bog blagoslovio ovu majku, njezine nerođene bebe i ostatak njezine obitelji dok se spremaju dočekati ove identične trojke!