Nakon poroda joj otkrivena velika masa u prsima, šokirala se kada je saznala što joj se događa

Majci je nakon poroda otkrivena velika masa u prsima koja ju je šokirala, no upravo ona joj je spasila život.

Trudnoća je prekrasno putovanje koje u svijet donosi novi život. Ali za Brittany Locker to je čudo spasilo njezin život.

Nakon što je rodila svoju kćer Liv, Brittany je počela doživljavati neobične simptome koje je u početku odbacila kao oporavak nakon porođaja.

Međutim, uporni unutarnji glas nagnao ju je da potraži liječničku pomoć, što je dovelo do otkrića koje mijenja život.

Tijekom fotografiranja novorođenčeta, Brittanyjev fotograf primijetio je da se ne osjeća dobro i nagovarao ju je da traži neposrednu medicinsku pomoć.

Jedanaest dana nakon poroda otkrivena joj je velika masa u prsima

Jedanaest dana nakon poroda, dijagnosticirana joj je velika masa u prsima, pritiskajući joj srce. Šokirana i u poricanju, Brittany je prošla MRI i sastala se s kardiotorakalnim kirurgom koji je potvrdio ozbiljnost svog stanja.

No usprkos tmurnoj dijagnozi, bilo je nade. Brittanyjevi liječnici smatraju da je trudnoća spasila ženi život, jer je dodatni protok krvi tijekom trudnoće pomogao da joj srce pravilno kuca.

U čudesnom preokretu događaja, Brittanyjeva kći Liv nesvjesno je postala njezin anđeo čuvar.

Obnovljenim osjećajem vjere i zahvalnosti, Brittany je podvrgnuta operaciji kako bi uklonila masu s njezinih prsa.

Pronašla je utjehu u ljubavi svoje obitelji i vjeri u Boga

Iako se brinula kako će sve završiti, pronašla je utjehu u ljubavi svoje obitelji i vjeri u Boga. Brittanyjeva misa pokazala se benignom, a ona pripisuje snazi molitve za svoj uspješan oporavak.

Brittanyjeva priča svjedoči o snazi vjere i čudu trudnoće. Njeno iskustvo približilo ju je Bogu i naučilo je da cijeni svaki trenutak života.

Kroz svoj put nada se da će potaknuti druge da vjeruju u snagu vjere u Boga i njeguju dar života.